Hus till salu i Vathi/Dexa, Ithaca Grekland,

Ithaki,  Kefalonia,  Ionioi Nisoi,  grekland
€480 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Property Size: 200 sqm
  • Land Size: 15000 sqm
  • Year built: 1980
  • 180 graders havsutsikt med bergslandskap i fjärran
  • Dubbelgarage, underjordiskt och säkert
  • 200 meter till havet
  • 800m / 1 minuts bilresa till Dexa eller 2km / 3 minuters bilresa till Brosta Aetos

detaljer

Detta tidlösa och klassiska hem är till salu ovanför Dexa -bukten i södra Ithaca.
Undangömt längs bergssidan mot Vathi hittar du detta vackra hem med oöverträffad havsutsikt och episk bergsbild bortom. Detta hus med tre sovrum är en del av det vidsträckta landet som omger det som sträcker sig över imponerande 15 000 m2.
Fastigheten gränsar i sin helhet mot huvudvägen nedanför och fortsätter uppför bergssidan som omfattar en stor del av den bergiga terrängen. Naturlig uthuggen sten, stora stenmurar och härligt orört landskap med otrolig havsutsikt är vad du kan förvänta dig när du når fastigheten.
Det finns privat terrängåtkomst som leder till huset med en rymlig uppfart när du är nära huset. Det finns ett säkert garage för två bilar och förråd på markplan med en utsmyckad trappa som leder till ingången till huset.
Denna uteservering fortsätter att linda runt huset så att du får tillgång till huset från huvudentrén, balkongdörrar i matsalen och köksdörren till husets sida. Denna kontinuerliga terrass ger en flytande egendom som i sin tur speglar den kontinuerliga 180-graders utsikten från alla vinklar i huset.
Huset byggdes ursprungligen 1986 och fick sedan en totalrenovering år 2000. Under hela huset interiörerna har hållits rena, klassiska och tidlösa medan layouten och designen erbjuder en mer modern och praktisk livsmiljö. Stora öppna planområden, överflöd av naturligt ljus och högt i tak bidrar till husets moderna känsla.
Huset säljs med allt innehåll, vilket inte bara ökar värdet, utan betyder att huset är klart för omedelbar inflyttning. Huset har också marmorgolv och klinkergolv; aluminiumdörrar och fönster med träramar; luftkonditionering och takfläktar; soba (vedspis) för uppvärmning; en separat tvättstuga med två stora tvättmaskiner; fullt utrustat kök med gott om skåp, ett dubbelkylskåp och en stor spis.
Alla sovrum är bekväma i storlek med dubbelsängar eller king size -sängar. Alla tre sovrummen har klädkammare, och det stora sovrummet har ett eget badrum och skjutdörrar som leder till stenterrassen och trädgården. Det finns ytterligare ett badrum mittemot det första sovrummet när du går nerför passagen.
Det öppna köket, vardagsrummet och matplatsen leder ner några trappor från entrén. Detta otroliga rum erbjuder det perfekta utrymmet för att arbeta, koppla av och underhålla eftersom det finns gott om plats att göra alla tre. Rummets längd öppnar ut mot balkongen som ger naturens bästa bakgrund för dig att njuta av dag ut och dag in.
Köket öppnar till sidterrassen som är idealisk för underhållning och erbjuder den utomhuslivsstilen med en druvpergola och en stenbyggd grillplats. Dessutom finns det en studiolägenhet mot havet som ligger på baksidan av terrassen som har ett kök, ett sovrum och badrum.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss