Hus på landet med pool och magnifik utsikt

Secarias,  Coimbra,  portugal
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 277 sqm
  • Land Size: 2.3 Hectares
  • Year built: 2010
  • Karaktärshus i sten
  • Stor pool 12,5m x 3,5m
  • Vacker stor trädgård
  • Långtgående vyer
  • Välskött för omedelbar inflyttning
  • Dubbelgarage och stor nytta
  • Stor söderläge granitterrass
  • Fullständig centralvärme
  • Solvatten
  • Potentiell utveckling av ruin

detaljer

Quinta dos Pereiros är en semi-lantlig karaktärsfastighet med tre dubbelrum som erbjuder lugn och ro med vidsträckt utsikt, uppvuxna trädgårdar, pool och stor terrass. Närmast av sin egen 150 meter långa uppfart byggdes huset i söderläge 2010 och var sympatiskt konstruerat för att vara i total harmoni med sin miljö och ligger bara 10 minuters promenad från den lokala byn Secarias, med en flodstrand med blå flagg och restaurang vid floden.

Huset har ledningsvatten, el, centralvärme, solvatten, septiktank och 200mbs bredband. Tomten täcker en yta på 2,3 hektar och består av en välskött trädgård med bevattningssystem, fruktträdgård, grönsaks- och blomsterträdgård, miniarboretum och trädbevuxna banker av tall, eukalyptus, hagtorn, ek och olivträd tillsammans med en brunn. Marken innehåller en ruin för potentiell utveckling. Det finns också en generös 12,5 mx 3,5 m saltsystemspool med värmebeständig kakelomslutning, lämplig för varvsimning, med termoskydd och rulle.

Högkvalitetsfinish / Högspecifik konstruktion:
Genomtänkt konstruerad och utvecklad till en hög specifikation har fastigheten kvalitetsbeslag genomgående inklusive dubbelglasade termiska aluminiumfönster och dörrar tillsammans med rulljalusier till alla yttre fönster och dörrar utom huvudentrén. Allt exteriört och interiört järnarbete har gjorts för att matcha och är galvaniserat för lång livslängd. Alla ytterväggar till huset och garaget har stenats för att ge fastigheten extra karaktär samt ge extra värme på vintern och svalka på sommaren. Gångarna och terrassen som omger husets 3 sidor har gjorts i granit tillsammans med väggen. Det finns en järnram över terrassen så att skuggning kan läggas till under sommaren. Alla fönsterbrädor och dörrtröskar har också gjorts i samma granit. Invändigt har alla huvudrummen avslutats med parkettgolv för att ge en mer välkomnande varmare bekväm känsla. Alla de invändiga dörrarna i lövträ har tillverkats för att fortsätta med "quinta"-karaktären tillsammans med de tidstypiska dörrmöblerna.

Nedre våningen:
När man närmar sig de dubbla ytterdörrarna öppnar korridoren sig mot trappan och passage till huvudrummen på nedervåningen. Hallen har praktisk förvaring under trappor för rockar, skafferi mm samt matchande överdörrar i lövträskåp. Det finns en nedre toalett med WC, handfat med granitskiva och skåp, väggspegel, handduksradiator och fläkt. Hallen har en enkelradiator och 1 dubbel eluttag. Golvet i hallen, trappan och avsatsen är helt i polerad granit med räcken i smidesjärn.

Matköket med dubbla aspekter [17,5 kvm] har bra ljusinsläpp från ett dubbelt östervänt fönster och tvåfaldigt söderläge. dörrar som ger tillgång till terrassen. De handgjorda kastanjeenheterna inkluderar en Bosch helt integrerad diskmaskin och fristående Rangemaster 110 cm LPG dubbel ugnsspis med SMEG-fläktenhet ovan. Det finns en generös central ö-enhet med frukostbar och ett Franke Ariane dubbelt handfat och avlopp. Alla arbetsytor är av granit och det finns gott om förvaring med underskåp och lådor tillsammans med olika väggskåp. Det finns 7 dubbla eluttag och en enkelradiator och golvet är av granit.

Matsalen [15,5 m2] är ljus och luftig med tvåfärgade dörrar i söderläge som ger tillgång till terrassen. Parkettgolvet är av Mahuhu östafrikanskt lövträ och det finns en enkelradiator och 3 dubbla eluttag.

Sällskapsrummet med dubbla aspekter [28sm] är upplyst av 2 enkla fönster som vetter mot väster och två i söderläge. vikdörrar som ger tillgång till terrassen. Den har samma Mahuhu-golv som matsalen och har en stenvägg i norra änden. Rummet är utrustat med en Stratford Eco multibränslepanna som kan värma upp till 7 radiatorer i hela huset. Rummet har 2 radiatorer och 5 dubbla eluttag.

Övervåning:
Overvåningen har 3 enkelfönster på norra sidan som ger bra ljus, granitgolv och 1 eluttag.

Sviten i sovrummet med dubbla aspekter har ett sovrum [21sm] med ett enda fönster i västerläge och dubbla dörrar i söderläge som ger tillgång till balkongen. Den har Mahuhu-parkettgolv, en enkelradiator och 4 dubbla eluttag. Den en-suite [7sm] har ett enda västra fönster med insynsskydd glas och är utrustad med en Roca Senso piedestal handfat, toalett och bidé. Duschen på 1000 mm x 900 mm har en Daryl-dörr och Grohe Euphoria termostatdusch. Det finns en stor handdukstork i krom och LED-belyst rakspegel. 1 eluttag. Väggarna och golvet är färdiga med Piodao-kakel.

Det huvudsakliga gästsovrummet [15,5sm] har samma Mahuhu-parkettgolv och tvåfaldiga dörrar i söderläge som ger tillgång till balkongen. Detta rum har en enkelradiator och 3 dubbla eluttag.

Det andra gästsovrummet [13,75sm] har ljus från ett östervänt fönster och dubbla dörrar i söderläge för tillgång till balkongen. Det finns 2 enkelradiatorer och 3 dubbla eluttag.

Huvudbadrummet har östervända trippel- och enkla fönster, båda med insynsskydd, ett badkar och Euro Mono-toalett, bidé och piedestal-handfat tillsammans med en Kudos 900 mm kvadrant pivot duschkabin och Inta Deluge Optimo termostat dusch. Det finns ett stort handdukselement i krom och LED-belyst rakspegel. 1 eluttag. Väggarna och golvet har avslutats med Revigres Dual marfim och bärnstensfärgade naturliga matta kakel med gratis bård.

Vindsutrymmet har belysning och nås från det andra gästrummet via en falllucka och neddragbar stege.

Trädgård & trädgård / Utomhus:
Den stora terrassen i söderläge [38sm] ger vidsträckt utsikt över de lummiga omgivningarna och poolområdet. En separat byggnad innehåller garage och grovkök. Dubbelgaraget [25sm] har en upp och över entrédörr, belysning och en dubbel och enkel eluttag. Det finns en anslutande dörr till bruksområdet [14sm] som även kan nås från dubbla ytterdörrar. Inuti finns en dubbel diskbänk i rostfritt stål med förlängd arbetsyta, Delta Plus oljepanna för varmvatten och total centralvärme. Det finns också en oljetank på 1000 liter, solfångare för varmvatten [systemet har 2 solpaneler på garagetaket] och en 1050 liters vattenbehållare med pump [denna används inte för närvarande]. Det finns ett snabbt varmvattensystem installerat. Det finns 2 enkel och 1 dubbel eluttag. Framför garaget finns en omfattande parkeringsplats för flera bilar, husvagn eller husbil.

Det finns ett separat gasflaskförråd med beslag för 2 flaskor som används till spisen.

Externt finns kallstomme med vattenkran och eluttag, vattenkran utanför grovkök och ytterligare en kran utanför köket. Blomsterträdgården vattnas med ett Rainbird bevattningssystem. Poolen har ett eget pumphus med belysning och 1 eluttag. Det finns för närvarande en 1,7 m parabolantenn inställd för Freesat-mottagning.

Det finns ett gammalt förstört gethus på fastigheten som har registrerats med ett 80sm fotavtryck vilket skulle ge alla potentiella köpare möjlighet att skapa ytterligare en bostad på tomten under förutsättning att respektive plangodkännande erhålls.

Lokalområde:
Fastigheten ligger på samma avstånd mellan städerna Coja och Arganil, vardera cirka 7 minuter med bil. Medan Coja är en liten pittoresk stad med världsarvsstatus är huvudnavet Arganil med stormarknader, kommunala kontor, hälsocenter, sjukhus, pool, biografer, restauranger, kaféer, banker etc. Det är också känt för sin årliga mataffär, kommersiella fayre och ett centrum för Rally of Portugal. Närmare till hands i Secarias finns promenadvänliga kaféer och en härlig restaurang vid floden som ligger bara ett stenkast från flodstranden med dess blå flaggstatus. Längre bort ligger den vackra universitetsstaden Coimbra, medan Silverkusten och bergsskidåkningen vid Serra Estrella bara ligger cirka en timme bort.

Energicertifikat betyg B

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss