Ett magnifikt hem i Dordogne

Saint Jean Lespinasse,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
€698 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 387.10 sqm
  • Land Size: 5769 sqm
  • Year built: 2009
  • Arkitektonisk design
  • Byggd i sten enligt högsta specifikation
  • Har möjlighet att vara utanför nätet genom att använda solenergi
  • Säkrad av stenmurar och elektriska grindar
  • En original Quercy-design
  • Klimatreglering golvvärme och luftkonditionering
  • Planer tillgängliga för en tillbyggnad med 2 våningar
  • Takbjälkar och bjälklag i ek
  • Elegant vardagsrum med öppen planlösning
  • Fullt utrustat kök och grovkök.

detaljer

Ett magnifikt hem i hjärtat av en vacker historisk by i Dordogne

698 000 €

*DENNA FANTASTISKA EGENDOM har möjligheten att vara helt avstängd med solcellspaneler om det behövs , monterad på befintliga spårningsplattformar.*


Herrgården, byggd 2009, är en individuell design byggd enligt den högsta specifikationen för alla hus i regionen och utanför. Beläget på cirka 1,5 tunnland med planeringsgodkännande för en 2-vånings utbyggnad med öppen spis, el- och vattenanslutningar. Denna fastighet erbjuder potential för ytterligare utveckling på marken.

Inom interiören finns klimatkontrollerad boyta. Detta är ett riktigt vackert hem redo att flytta rakt in i. En obefläckad interiör med stort vardagsrum/matsal och kök med öppen planlösning, ytterligare ett bruksområde, dag/sovrum på bottenvåningen med eget badrum och klädkammare, WC och hall som leder till en täckt matplats med utsikt över en stor terrass och trädgårdar .

Den specialbyggda ektrappan leder till ytterligare 2 stora sovrum med eget badrum och inbyggda garderober, master med eget badrum har jacuzzi.

En ytterligare kontorsdel kan göras om till ett 4:e sovrum vid behov. Övervåningen har ekgolv i hela och omvänd luftkonditionering/värme.

Vardagsrummet på bottenvåningen har ett underbart stengolv genomgående, det och har klimatkontrollerad, omvänd golvvärme eller kylning vilket gör detta utrymme till en perfekt temperatur under de varma somrarna och under de kallare vintermånaderna .
Trätaket i ek med reglar och balkar ger värme och en traditionell atmosfär.

Den bekväma loungen har stengolv med klimateffekt under golvet, en specialbyggd imponerande öppen spis. Trätakets bjälkar och funktioner i hela området skapar en hemtrevlig och fantastisk effekt, ett skjutbart uteplatsfönster med elektriska persienner, som ser ut mot terrassen på framsidan och trädgårdarna.

Det fantastiska fullt utrustade köket med verket. -stationsö, en fristående 'Godin' gjutjärnsspis med dubbel ugn drivs av gas och el.
Det moderna köket i bok har gott om förvaring, integrerad diskmaskin, dubbel diskbänk.
Handfatet och bänkskivorna är i svart granit, det finns många eluttag runt området.

Rymligt fullt fungerande grovkök, gott om skåputrymme, båda fönster med järnräcke för ytterligare säkerhet .
Fastigheten erbjuder många andra funktioner med så mycket uppmärksamhet på detaljer som kommer att locka den kräsna köparen som letar efter ett högspecifikt hem i Dordogne i ett lantligt, säkert och vackert område i Frankrike.
Exteriören av Fastigheten är säkrad med elektriska grindar och kamera- Fastighetens omkrets är omgiven av attraktiva böjda stenmurar, med ytterligare säkerhet av timmerstängsel.

Trädgårdarna är anlagda för minimalt underhåll, uppfarten kompletteras av lokal sten sveper runt den attraktiva ön. Gott om parkeringsplatser för många fordon och ett stort dubbelgarage.

Detta speciella hus är huvudsakligen byggt i lokal sten i regionen, designen kompletterar den historiska bystilen med de fantastiska takdesignerna, antika rännorna och funktioner som är autentiska för regionen och byn.

Fastighetens exteriör nås genom ett valv till en stor palatslik terrass i natursten kantad av prydnadsräcken. Denna imponerande terrass leder vidare till en stor trädgård och erbjuder spektakulära vyer, Saint – Laurent – Les Tours, både dag och natt.

Omfattande yttre belysning finns i balustraden och runt fastigheten och på till toppen av portarna, vilket ger extra säkerhet och atmosfär.

Denna herrgård är unik för regionen, och fångar noggrant och känsligt de autentiska stilarna och den franska kulturen.

A magnifik golfklubb på gångavstånd och en berömd Michelin-stjärna restaurang Les Trois Soleil ligger bara några minuter bort

Den moderna inställningen är synlig för att se internt var den öppna ytan och inredningen är enastående. Det magnifika utomhusutrymmet med fantastisk utsikt...Ett lantligt paradis! Ett hem redo att gå in i!

Videorna nedan visar detta magnifika hem och visar omgivningen och lokala promenader:
youtu.be/U373NDrFmhI
youtu.be/oLENv9QSXoY

Le Manoir har potential för att installera solenergi så att den här fastigheten kan fungera helt utanför nätet om det behövs.

PDF brochure
Broschyr

translate.video

Youtube Video

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss