Farm Land 24178 m

Kythira,  Attiki,  grekland
€300 000

Sammanfattning

  • Land Size: 24178 sqm

detaljer

OMRÅDE MED EN TOTALT OCH KONTINUERLIG AREA PÅ 24 178 KVM PLATTER OCH TOMTER I OMRÅDET STERNES - DASENE LOGOTHETIANIKON (på gränsen för bosättningen PERLEGIANNIKA)
Detta köpeområde har gradvis blivit över 24 178 kv. en period på 8 år från 2002-2010.
Den köps med 6 KONTRAKT och 7 besiktningsmän. Det hela överförs till fastighetsregistret i januari 2019. Det är inhägnat och har stenstängsel på 3 658 kvm och resten med tråd.
Hela gården är amfiteater med en liten kulle på den sista delen och en fantastisk utsikt över Mangounada-dalen. Den har formen av en rektangel, de fyra sidorna omges av fyra landsvägar som är 2-4 meter breda och den gemensamma vägen Perlegiannika Lialianika.
Lätt tillgång med bil till gårdens centrum med en ingång gjord av cement, från bygdevägen och en 7 meter bred järnport.
Godset är helt plöjt och man odlar varje år. Sten- och trätrappor, naturliga trappsteg och stennivåer binder samman tomterna och skiftena, röjda, alla gångbara. På 2 ställen finns även ruinbyggnader.
I mitten av godset går en akvedukt som har vatten 9 månader om året, det finns en stenbrunn - en cistern med en kapacitet på 80 kubikmeter vatten och en underjordisk struktur med rör som samlar upp vattnet som kommer ner från byn. Även 2 stora vattentankar i kanterna av fastigheten för vattning och skydd.
På gården finns 300 olivträd, 40 lokala päronträd, aprikosträd, granatäppleträd, äppelträd, mandelträd, kvittenträd, 12 fikonträd, kronärtskockor, 3 rader torkade ätbara druvor, örter planterade av oss, 2 små skogar rensade från fantastiska cypresser.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss