Byhus med 4/5 sovrum

Arnac La Poste,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
€64 000

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 118 sqm
  • Land Size: 525 sqm
  • Year built: 1600
  • härlig by plats
  • centralt för bekvämligheter
  • Nära till fritidsanläggningar

detaljer

Projektet för att avsluta alla projekt.

Inbäddat i tidens och historiens famn, står denna ärevördiga bondgård, genomsyrad av karaktär, som ett bevis på uthålligt hantverk och noggranna uppgraderingar. Detta hem erbjuder en vidsträckt boendeupplevelse och utstrålar charm och funktionalitet över dess välutrustade utrymmen.
Bestående av fyra sovrum med potential att rymma fler sovrum inom det rymliga loftet, utvecklas detta hem med en känsla av storhet. Ett nytt tegeltak, ett decennium in i tiden, kröner strukturen, vilket säkerställer både estetiskt tilltalande och strukturell integritet. Uppmärksamheten på detaljer sträcker sig till det förnyade elsystemet och den förnyade vatteninfrastrukturen, vilket understryker ett engagemang för modern komfort och säkerhet.
När man kliver in i ett generöst stort kök välkomnar invånarna, prydd med handgjorda ekskåp och strålande bänkskivor i granit. Ett extrakök, som fungerar som grovkök, finns på baksidan, vilket ger bekvämlighet och praktiskt. Det intilliggande vardagsrummet, sömlöst anslutet till köket, skapar en inbjudande atmosfär, förstärkt av värmen som kommer från två vedbrännare – en i köket och en annan i vardagsrummet.
Att gå uppför trätrappan avslöjar en oas av vila , med fyra sovrum som utstrålar lugn. Loftet, en stor mängd möjligheter, har förinstallerade tjänster och utrymme för ett badrum, vilket lovar mångsidighet och anpassning. Den första våningen rymmer ett extra badrum, medan bottenvåningen har ett bekvämt toaletttoalett.
Nedanför underlättar en underbyggnad enkel tillgång för fordon till trädgården och erbjuder en blandning av bekvämlighet och funktionalitet. En välvd källare på fastighetens baksida ger en touch av historiska intriger. Exteriören utvecklas med en trädgård som är värd för en gammal lada och ett väderbitna men ändå våningar litet hus, som bär spåren av ett svunnet blixtnedslag. Inom detta förtrollande landskap ligger en ständigt flödande brunn, ett skjul och en oljetank, vilande men ändå närvarande.
Modern bekvämlighet är sömlöst integrerad, med DeLonghi elektriska radiatorer som pryder sovrummen och badrummen. Vatten, uppvärmt av en 200-liters och en 50-liters ballong, säkerställer en konstant tillförsel av värme. Bostadens energieffektivitet förbättras av tvåglasfönster som installerades för sex år sedan, kompletterade med fönsterluckor som pryder den främre fasaden.
Förvaring, det tysta löftet om potential, är rikligt, och mycket av det väntar på de sista stegen av anpassning. Loungen, placerad ovanför en noggrant isolerad källare, stoltserar med ett golv av spånskivor, som förkroppsligar en blandning av arv och modern livsstil. På bottenvåningen förstärker vattentätning av betong varje rums hållbarhet och skapar en fristad som står emot tidens tand.

Golv planer

Ground floor First Floor Attic

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss