Till salu 4/5 säng småbruk - Bussiere-

Val D'Oire Et Gartempe,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
€249 600

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 204 sqm
  • Land Size: 19184 sqm
  • Year built: 1800
  • Renoverad
  • Franska Hamlet egendom
  • Landa
  • skog
  • Ladugårdar
  • Ryttare
  • Småbruk
  • Familjehem
  • B & B-möjlighet
  • Camping möjlighet

detaljer

Till salu 4-5 bäddar småbruk nära Bussière-Poitevine - Haute Vienne - Köparen ska betala notarieavgifter

Till salu är detta renoverade småbruk/ryttar/familjshus med 4 eller 5 sovrum nära Bussière-Poitevine i Haute Vienne, Nouvelle Aquitaine. Huset ligger 2,2 km utanför byn i en by med 6/7 hus. Förutom över 200m² boyta har du också lador, uthus och en carport som lätt kan omvandlas till 2 stall, allt detta tillsammans med knappt 2Ha mark 19184m² som inkluderar ett litet skogsområde, med mycket sommarskugga.< br />
Bussière-Poitevine har en mängd olika butiker, restauranger och barer (allt finns där som du behöver för vardagen). De större städerna Bellac och Montmorillon ligger cirka 20 minuter bort. Bellac och Montmorillon har tågförbindelser till Limoges och Poitiers; den senare tillhandahåller TGV-förbindelser över plattformar till Paris, Bordeaux och andra franska städer plus Bryssel och London (via Lille). De internationella flygplatserna i Limoges och Poitiers för dagliga flyg till flera destinationer i Storbritannien ligger bara en timmes bilresa bort.

Fastigheten är söderläge och på framsidan har ett litet inhägnat område med parkering vid sidan av du har ytterligare parkering och en carport och vedaffär, på baksidan av huset finns en trevlig privat trädgård med pool ovan jord och en badtunna; detta är helt inhägnat (hundsäkert) I anslutning till huset finns olika uthus en verkstad, bod, krukbod, sommarkök, täckt sittgrupp alla är i gott skick. Hela marken är knuten till huset och inkluderar en polytunnel, potager, hönsgård, med stor gård och ett litet skogsområde.

Under de senaste 9 åren har huset fått ny el, tvåglasfönster , septiktank och isolering, mark och skogsmark har röjts och gjorts bra. Husets nedre våning ger dig fantastiskt familjeutrymme med ett sovrum på nedervåningen med eget badrum för äldre släktingar och vinden har förvandlats till 2 gästrum med ett delat duschrum och ett master bedroom med omklädningsrum och badrum.
< br />Ägarna har funderat noga på alternativen och har installerat ett centralvärmesystem i ved som också ger dem varmvatten, tillsammans med ett gasvattenvärmesystem och det traditionella elsystemet, utöver det har de även installerat en generator som automatiskt slår in när/om ett strömavbrott inträffar; så att de aldrig är utan elektricitet.

Detta är ett mycket städat och snyggt proportionerat familjehem; där om du ville kunde du med installationen av ytterligare ekoprodukter (solpaneler etc) bli helt självförsörjande. Det är också ett hus som du kan flytta in i direkt.



Bottenvåning

En originaldörr i den täckta verandan/sittdelen ger tillträde till...

Entréhall - 6 x 3,4m med klinkergolv, originaltrappa, synliga takbjälkar, två fönster med utsikt över trädgården på baksidan och dörrar till, pannrum, WC och vardagsrum.
< br />Pannrum -1 x 1,2 med varmvattenberedare och värmesystem

W.C. - 1 x 1,3 med fönster och toalett med kallfoder tvättställ.

Lounge - 6 x 5,5 m med klinkergolv, synliga takbjälkar, original öppen spis, vedeldad brasa (denna eld värmer 16 radiatorer i hela rummet hus), dubbelfönster och dörr till framsidan av huset och dörrar till kök/matsal, hall och sovrum på nedervåningen.

Kök/matsal - 5,3 x 5 m med klinkergolv, utrustat kök, dubbelrum. temperaturugn och dubbla fönster mot fastighetens framsida.

Kontors-/hantverksrum – 5,2 x 3,2m med klinkergolv, synliga takbjälkar, originaldörr in till trädgården och originalskåp med dubbeldörrar som ursprungligen har (fortfarande) visning i ladan, ingång till ladorna)

OBS: De tidigare ägarna använde detta rum som sovrum.

Nedre sovrummet - 4 x 2,9m, med klinkergolv och stora dubbla fönster mot husets framsida

Duschrum - 2,9 x 1,6 m med klinkergolv, stor duschkabin, underdel med handfat och dubbla fönster på baksidan av fastigheten.

OBS: Detta var ursprungligen en butik och skulle vara ett utmärkt gymområde om det inte behövs som sovrum.

Trappor från entréhallen leder till...



Första våningen

Landning - 5,6 x 2,3/4,1 x 1,4 och 3,1 x 1,8m totalt 24,8m² med nya trägolv, gott om plats för en kontorsyta, Velux-fönster och dörrar till alla rum.

Huvudrum - 6,3 x 5,8 m med trägolv, synliga takbjälkar, lågt fönster mot framsidan av fastigheten och dörrar till...

Klädsel Rum - 3,1 x 2,3 m med 2 fasta dubbla hängande enheter med sidofack, toalettbord och fönster mot husets framsida.

Badrum - 3,1 x 3 m med fönster mot husets baksida, stort badkar, med takdusch och badrumsskärm, handfat med spegel och W.C.

Sovrum 4 - 5 x 2,6 m med trägolv, synliga takbjälkar och fönster mot framsidan av fastigheten.

Duschrum - 3 x 1,8 m med trägolv, duschkabin, underdel med handfat och spegel och W.C.

Sovrum 5 - 5 x 3,8 m med trägolv, synliga takbjälkar Velux-fönster
< br />

Utanvänd

Täckt veranda/sittplats - 3 x 2,9 m

Ursprungligen Piggeries - 9,7 x 3 m, med 2 delade väggar och används för närvarande som sommarkök/bruksområde och förråd.

Grusad, inhägnad, inhägnad trädgård – 729 m² med vedeldad badtunna och uppvärmd pool ovan jord.

Dubbelrum Ladugård (85m²) med mezzanin på 40m² med 3 åtkomstdörrar och nya ladugårdsdörrar på framsidan av fastigheten.

Träaffär och bilhamn - 8 x 6m detta kan förvandlas till stall vid behov.

Grusad parkering på framsidan och sidan av huset

Inhägnat gated område på framsidan av huset med grus och sten väg till dörren.

2 Förrådsbyggnader var och en om 3 x 2mono av vilka används som krukskjul

3:e Förrådsbyggnad dubbel höjd 3 x 3m används för närvarande inte.

Mark - med polytunnel, potager , inhägnat område med hönshus och ytterligare mark, som är äng (ca 11400m²) som leder till ett mycket trevligt skogsområde (5239m²).

Total yta 19184m²

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss