Lyxigt hus med 4 sovrum

Penela,  Coimbra,  portugal
€465 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 5
  • Property Size: 417.5 sqm
  • Land Size: 5298 sqm

detaljer

Detta ljusa och rymliga hus med 4 sovrum och 5 badrum har all den lyx du behöver med spektakulär utsikt över dalen, med över 5000 m² mark. Bara några minuter från centrum av slottsstaden Penela.

Funktioner …
Hus 196,3m²
Totalt bebyggd yta 417,5 m²
Total tomtyta 5 298 m²
Byggt över 3 våningar
4 sovrum sv -svit
5 badrum
Underhållningsområde
Pool

Från vägkanten är fastigheten helt omgärdad med en gångport till ytterdörren och elektrisk grind som leder till fastighet och garage nedanför huset. När du kommer in genom ytterdörren finns en stor hall med krämplattor överallt. Creammarmortrappor till vänster leder upp till 3 luftiga, ljusa dubbelrum, ensuite sovrum och en tvättstuga. På bottenvåningen hittar du en gästtoalett, förråd eller hall garderob, kök, vardagsrum och gästrum.

Det rymliga köket har en fantastisk utsikt över dalen, med alla moderna apparater och plats för 10-12 sittplatser matbord. Dubbla glasdörrar leder ut till den stora balkongen och grillplatsen.

Bredvid köket finns ett stort vardagsrum med dubbla glasdörrar som vetter mot balkongen, med utsikt över poolområdet och dalen nedanför. Det finns en vedeldad spis i vardagsrummet, plus golvvärme i hela huset.

Utanvända trappor från balkongen leder ner till det kaklade poolområdet med en extra täckt veranda och trädgård med 5 298 m² mark – utsikten över dalen ger känslan en vidsträckt vidd med andning- tar soluppgångar och ett ständigt föränderligt landskapsporträtt. Med vattentäktssystem och inbyggt sprinklersystem. Denna fastighet har ett regnvattenuppsamlingssystem i rostfritt stål. Genom att använda det naturliga flödet av regnvatten från både taket och uppfarten, har den en pumpmekanism för att effektivt samla upp och lagra vatten. Denna miljövänliga lösning ger ett hållbart och kostnadseffektivt sätt att bevattna trädgården, vilket säkerställer frodiga landskap utan miljöavtryck. Fastigheten har många mogna fruktträd, fikon-, oliv-, päron-, mullbärs-, apelsin-, aprikos- och valnötsträd.

Marmortrappan leder ner till garage och nöjesområde, detta kan göras om till extra boende, man grotta eller spelrum, med tillräckligt med utrymme för att parkera en bil.

Läge:
Beläget i en liten by i utkanten av Penela, med ett litet snabbköp och café bara 3 minuter nerför backen och 7 minuter från staden. Körtiden till staden Coimbra (tredje största staden i Portugal) är 20 minuter. Porto är cirka 1 ½ timme bort och Lissabon är cirka 2 timmar bort. Havsstaden Figuera do Foz ligger cirka 45 minuter västerut.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss