house with views. Furnished and Key Ready

Baiardo,  Imperia,  Liguria,  Italien
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 1
  • Property Size: 50 sqm
  • Year built: 1700

detaljer

HUS - 39.750 euro. Prime position i Piazza Antonio Rubino. Utmärkt fritidshus med viss inkomstpotential. Detta vackra hus har renoverats men väntar på att någon ska lägga till egen stil för den. Baiardo är en medeltida by som ligger på en höjd av 900 meter och har ungefär 300 invånare. Det är populärt bland artister, vandrare, cyklister och kulturgrupper. En bra möjlighet för dem som letar efter en liten plats i Italien, i en av de vackraste byarna i det liguriska baklandet.

Piccolo Casa ligger i den vackra medeltida byn Baiardo, även känd som Bajardo, och ligger på Via Roma med utsikt över kyrkan och har enastående utsikt över bergen till baksidan av fastigheten. Denna fridfulla italienska byn är fördjupad i historia och atmosfär. Det erbjuder enastående utsikt över de franska Alperna och Medelhavet. Baiardo låter dig koppla av och återupptäcka de rikaste smakerna i livet samtidigt som de senaste 2000 års historia presenteras. Det är smala kullerstensgator, medeltida bågar och byggnader, kombinerat med dramatisk bergsställning, kan inte misslyckas med att inspirera den romantik och charm som småstaden Italien har att erbjuda.

Förutom Baiardos italienska invånare, som är mycket vänlig, det har också ett antal internationella husägare, däribland tyska, brittiska och franska. Det är en liten rustik på Piazza Antonio Rubino med ca 50 kvm (500 kvm / ft) och Parkeringsmöjligheter framför huset. Det har blivit renoverat med alla allmänna förbättringar som gjorts: -

Full gas centralvärme med kombikanna
Renoverat kök och Franska dörrar
Ny dusch
Belysning
Nya avloppsrör
Takreparationer så nu i gott skick
Peka på skorsten med ny kåpa och vattentät beläggning

LAYOUT:

Bottenvåning - Entré och hall - som leder till rum 1, rum 2, badrum och marmortrappa som leder till första våningen.

Room 1 - används för tillfället som ett tvåbäddsrum. Rummet har tidigare använts som mottagningsrum men ändrats för att passa de nuvarande ägarens preferenser. Rum 2 - utanför rum 1. används för närvarande som ett grovkök med en gammal spis och panoramautsikt över Detta rum har tidigare använts som kök men ändrats eftersom det är ägarens föredragna konfiguration.

Rum 3 - badrum bestående av nya duschmöbler, handfat och toalett.

Första våningen

Rum 4 - mottagning rum / sovrum 2 (bäddsoffa) och utsikt över piazza och kyrka etc ... Rum 5 - möblerad matkök ledande till en veranda med bistrouppsättning och återigen panoramautsikt över bergen. Även om det här är den föredragna konfigurationen, skulle sovrummet och användningsområdet på bottenvåningen göra ett bra öppet bostadsutrymme som det ursprungligen var , och så ger 2 oberoende sovrum på 1: a våningen igen.

Fastigheten säljs med alla möbler.

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss