× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor
Börja med att skriva ett bynamn och välj sedan ett alternativ i menyn.
Funktioner

egendom i Italy

389 egenskaper

€850 000

Cappezzano Monte,  Lucca,  Tuscany,  Italien
8 sovrum House

Casa Galle Huset byggdes 1776 och har använts som ett lyxigt bostadsrätter bestående av 3 lägenheter. Huset var tidigare ägt av 3 familjer, men nu ägs det av 2 arkitektspartners i Norge. Den ligger i en trädgård som visas på situationen. Det finns också ett mindre hus på fastigheten som kan förvandlas till bostadsområden för en vårdgivare. Från byggnadsmyndigheterna i staden finns ett muntligt tillstånd att skapa 4 parkeringsplatser på taket av det huset med direkt åtkomst från gatan.

Premie
property in Orsomarso
Premium Listing
Premium Listing

£750 000

Orsomarso,  Cosenza,  Calabria,  Italien
6 sovrum House

Denna fastighet ligger i Kalabriska kullarna med spektakulär panoramautsikt över bergen och havet och har 7 terrasser och ligger i 3 tunnland frukt- och olivträd. Denna villa har 6 sovrum, alla med fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Det finns 2 badrum och 2 våtrum. På bottenvåningen finns ett stort välutrustat kök som leder till en rymlig frukost / matsal. De två våtrummen ligger intill köket. Den ursprungliga 'kantinan' där vin producerades ligger bredvid matsalen och detta leder i sin tur till ett generöst garage. Ett mindre mysigt TV-rum ger ett idealiskt utrymme att koppla av. Det finns 2 dubbelrum och ett nyrenoverat badrum också på bottenvåningen.

Premie
property in Pollica
Premium Listing
Premium Listing

€825 000

Pollica,  Salerno,  Campania,  Italien
3 sovrum House

• Söderläge, sol hela dagen • 180 graders havsutsikt, med solnedgång i havet • Avskilt, privat och tyst • Hundratals antika olivträd • Återställd lantgård i sten i 6 tunnland privat mark • Stor, privat 12 x 6m simbassäng • Stort kök / matsal / vardagsrum med öppen spis • Nytt kök, perfekt för underhållning och matlagningskurser • En kort promenad från Pollica med barer, restauranger och butiker • En kort bilresa från ytterligare tre städer, havet, restauranger, kaféer och butiker • Sandstränder 3 km • I Cilento nationalpark, i hemmet av Medelhavsdieten och i Magna Grecia • Paestum, Velia, Pompeii, Herculaneum, Vesuv, Neapel inom räckhåll • Nära huvudbanestationen med snabbtåg till Neapel, Rom, Venedig och Milano • Vandrings- och cykelparadis • Utmärkt ...

Premie
property in Rocca di Papa
Premium Listing
Premium Listing

€385 000

Rocca di Papa,  Rome,  Lazio,  Italien
4 sovrum House

ROCCA DI PAPA (ROME) - LAZIO 4 BEDROOM DETATCHED VILLA 2000SQM OF LAND € 495.000 ¦ 4 sovrum / 2 badrum ¦185 kvm FUNKTIONER • Idealisk läge i det historiska Castelli Romani-området nära Rom, bara några minuter från fantastiska Castel Gandolfo, påvens sommarresidens, underbara Frascati känd för sina viner och patriska villor, natursköna Nemi känd för sina vilda jordgubbar och dess koppling till kejsaren Caligula. • Tyst och säkert landskapsläge, men ändå bekvämt för shopping och andra bekvämligheter: köpcentrum med stormarknader, apotek, bank, frisörer, skönhetssalong, bensinstation, gym, bar / konditori etc. ligger mindre än 2 km bort.

€100 800

Fornelli,  Salerno,  Campania,  Italien
1 sovrum Platt

Liten lägenhet på 57 kvadratmeter med trädgård och delad pool i en ädelbyggnad från artonhundratalet som genomgår restaurering, i den historiska byn Fornelli, i ett fantastiskt panoramautsikt med utsikt över havet i Acciaroli, i Cilento-regionen, och några minuter från Agnone-stranden.

Premie
property in Cadignano
Premium Listing
Premium Listing

€498 000

Cadignano,  Brescia,  Lombardy,  Italien
9 sovrum Commercial Property

Bruket, dess kvarter och den trädbevuxna marken inom vilken den ligger, har planeringstillstånd som restaurang och det ger en unik möjlighet inom detta område i norra Italien för utveckling av antingen ett gästfrihetsbaserat kommersiellt företag eller en exceptionell privatbostad. Fastigheten ligger på den östra kanten av byn Cadignano, bara några minuter från motorvägen, väl ansluten till större städer i norra Italien, och ligger i ett regionalt skyddat område i den lugna och fridfulla landsbygden av Po-dalen nära Gardasjön (20 minuter bort). Det finns två strukturer på platsen. Huvudbyggnaden är en tvåvåningshus med tegelbyggnad på cirka 700 kvadratmeter bruttoareal och sekundärbyggnaden är en tvåvåningshus med cirka 60 kvadratmeter.

€285 000

Gorzegno,  Cuneo,  Piemonte,  Italien
4 sovrum House

Vackert söderläge sten bondgård, redo att flytta in och njuta av italienska "Dolce Vita". Beläget i de pittoreska kullarna i regionen Langhe i Piemonte (Piemonte) regionen i Italien. Huset ligger på ungefär en halv tunnland mark och består av: En stor öppen asfalterad uteplats med cantina och vinbutik nedan, En rymlig frukt- och grönsaks trädgård (perfekt för en pool och / eller glamping) En liten vårmatad grotta som levererar vatten till trädgården.

€225 000

Fornelli,  Salerno,  Campania,  Italien
3 sovrum Platt

Lägenhet med två sovrum med fantastisk utsikt, 125 kvm, med gemensam trädgård och pool, i en aristokratisk herrgård från 1700-talet under restaurering belägen i Fornelli, en historisk by i en fantastisk panoramautsikt vid Acciaroli havet, i Cilento, bara en några minuter från de vackra stränderna i Agnone.

Premie
property in Castelnovo ne'Monti
Premium Listing
Premium Listing

€395 000

Castelnovo ne'Monti,  Reggio nell'Emilia,  Emilia-Romagna,  Italien
4 sovrum House

Detta fyra-sovrumshus ligger i en grön dal, precis utanför en liten by, där den världsberömda Parmigiano Reggiano-osten produceras. Platsen i norra Italien betyder att den finns nära Reggio Emilia, som är mycket nära Modena, Parma och Bologna International Airport. En 100 år gammal fastighet som renoverades 2009. Huset är byggt av lokal sten och många av de ursprungliga funktionerna finns fortfarande. Huset renoverades med de senaste domotikafunktionerna för belysning och solpaneler för uppvärmning. Hallen har en marmortrappa och allt golv är parkett, med keramiska golv i köket och badrummen. Huset är söderläge och njuter av solen från alla rum. Det ligger på en pittoresk plats som är perfekt för middagar utomhus.

Premie
property in Castelvecchio
Premium Listing
Premium Listing

€125 000

Castelvecchio,  Pesaro e Urbino,  Le Marche,  Italien
4 sovrum House

Huset ligger på en kulle i byn Castelvecchio, i regionen Marche. Det ligger 10 km från den närmaste stranden längs Adriatiska kusten och en halvtimme från Apennine-bergen. Ursprungligen byggd som en parhus på 2 våningar, omvandlades det till två separata lägenheter i 1970-talet (det kan därför hållas som det är eller enkelt omvandlas till ett hus). Varje lägenhet mäter 80 kvm. (internt utrymme) och består av 2 sovrum, vardagsrum, kök, badrum. Alla rum är ganska rymliga. På övervåningen finns två balkonger med utsikt över dalen och kullarna på andra sidan Cesanofloden. Det finns en trädgård på baksidan (cirka 35 kvm) och en sidoingång med en låsbar grind.

1 2 3 4 ... 39 >

Italien

Over 45 million tourists visited Italy in 2007, helping the country retain its position in the top five most visited countries in the world, a ranking it has enjoyed for over 50 years. Below are properties for sale in Italy from private sellers.

For many years Tuscany has been the most popular region among British buyers of property in Italy. Umbria to the south east and Le Marche farther to the east also offer plenty of potential, and more recently markets in more southerly, coastal regions such as Puglia and Calabria have opened up. To the north, the Ligurian coast is popular with wealthy Italians, and some British buyers have also ventured into the northern Italian Lakes. Rome, Venice and Florence have year round tourist appeal but property prices are high. Sardinia and Sicily are growing in popularity.

http://www.italia.it/en/home.html

© 2004 - 2020 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss