Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 2
  • Property Size: 272 sqm
  • Land Size: 2500 sqm
  • Villa med 3 sovrum med separat sovrum med två sovrum.
  • Underbar utsikt från den lilla byn nära lokala marknadsstäder.
  • Fullt inhägnad och gated 2500 m2 tomt idealisk för en säker låsning och lämna bostad.
  • Uppvärmd sötvattenpool (10m x 5m med en djup ände) med rengöringsrobot.
  • Stort garage / verkstad och en träaffär.
  • Gas (propan) centralvärme i villa byggnad.
  • Courtyard och välfyllda mogna trädgårdar.
  • Franska och brittiska familjer i ett välintegrerat och socialt aktivt samhälle.
  • Toulouse flygplats - 120 km (75 miles eller 90 minuters bilresa).
  • Ladda ner broschyren och planlösningarna (från UK Magnolia Property site ref 11534)

detaljer

PÅ ERBJUDANDET. Ursprungligen en gammal bondgård (1784) och senare uthus, har två rymliga hus skapats på denna helrenoverade och gateda 2500 m2 tomt. Villaens huvudhus har använts som ett tre sovrums semesterhus av nuvarande ägare under några år, och det andra, det ursprungliga attraktivt restaurerade gamla bondgården, som fristående två sovrum boende älskat av besökande gäster. Det finns också en uppvärmd pool, ett stort garage / verkstad och en träaffär.

PRINCIPAL HOUSE. Detta tre sovrum hus är i gott skick. Det finns en mycket stor vind, som kan utvecklas för ytterligare boende. Som framgår av planlösningen, utöver ett stort vardagsrum / matsal, har huset en täckt terrass, med fönster till två sidor, med underbar utsikt över trädgården och landsbygden. Detta lätta och luftiga rum används för närvarande som sommarsittrum / matsal, men du kan använda den för många saker - ett spelrum, gym, vinterträdgård och en fantastisk plats för fester.

Gammal bondgård GITE. Detta pensionat är en fantastisk renovering av den ursprungliga 300-åriga bondgården. Även känd som "Metairie", där jordbrukaren i tidigare tider betalade hyra till hyresvärden med en andel av råvaran. Byggnaden behåller sin gamla charm samtidigt som det ger fristående boende som är idealiskt för dina gäster som kommer att älska att stanna här för sin semester! Med en bottenvåning av 112 m2 kan du enkelt använda den för att hyra som ett sovrum med 2 sovrum och ett gym / spelrum. Byggnaden erbjuder möjligheter till vidareutveckling för att ge ytterligare boende.

PLATS. Villan ligger i ett lugnt läge vid kanten av en vacker by nära den vackra staden Bastia Miélan och andra marknadsstäder. Platsen ger dig en fantastisk utsikt över en dal och Pyrenéerna och med god tillgång till nationalparkerna i bergen, Spanien och Atlanten och Medelhavet.

FLOOR PLANS. En bifogad broschyr (se nedan eller tillgänglig på UK Magnolia Property hemsida ref 11534) innehåller golvplaner, fotografier och ger dig mer information om fastigheten och attraktionerna i omgivningen.

SÄKERHET. Fastigheten har en säker och och helt inhägnad, gated 2500 m2 tomt tillsammans med fönsterluckor på dörrar och fönster. Huset kan stängas väldigt säkert och ger dig lugn i de längre frånvaron som är förknippade med sekundära fritidshus. Säker stängning betyder också att huset är rent och torrt och fritt från skadedjur!

CENTRAL HEATING. Huvudbyggnaden är mycket välisolerad och centralt uppvärmd av radiatorer och en propangaspanna. Detta gör det möjligt att använda året runt under sommaren och varma på vintern.

Simbassängen. Färskvattenspoolen (10m x 5m och med en djup ände) har en rengöringsrobot och poolen värms upp med en ekonomisk luftkälla värmepump. En sommar och vinter täcka hjälper till att hålla poolen ren och att behålla värmen. Omslaget uppfyller också de obligatoriska franska säkerhetsbestämmelserna. Ett intilliggande poolhus är utrustat med pump-, filtrerings- och styrutrustning. Den omgivande terrakottaplattformen ger gott om plats för dina solstolar och parasoll.

GARDEN. Välfylld med många prydnadsväxter och fruktträd som ger dig många ställen att koppla av och för att underhålla dina gäster. Ett vackert asfalterat innergårdsområde med trädgårdsupphöjda trädgårdar skiljer pensionatet och huvudhuset.

Villkor. Den övergripande fastigheten är i gott skick så att du kan använda den utan att du behöver din omedelbara uppmärksamhet. Eventuell uppdatering som du kanske vill göra kan göras ganska enkelt.

MILJÖ. Lugn, ren luft och rent vatten från Pyrenéerna, skapa en utmärkt hälsosam miljö för att göra detta till din idealiska permanent eller fritidshus. Grannar inkluderar franska och brittiska familjer i ett välintegrerat och socialt aktivt samhälle.

FÅ DET. Fastigheten ligger en kort bit från Route Nationale highway RN21 som länkar städerna Auch och Tarbes.
Från närliggande flygplatser är avstånden:
? Toulouse flygplats - 120 km (75 miles eller 90 minuters bilresa);
? Pau flygplats - 65 km (40 miles eller 60 minuters bilresa); och
? Tarbes Airport - 34Km (21 miles eller 35 minuters bilresa).

Färjor från Storbritannien tjänar de franska hamnarna Le Havre, Caen och St Malo samt de spanska hamnarna Santander och Bilbao, alla med snabba vägförbindelser till sydvästra Frankrike.

SALE PROCESSEN. Försäljningen kommer att ske i enlighet med fransk lag under överinseende av en lokal Notaire och ger således säkerhet till både köparen och säljaren. Oberoende skickrapporter kommer att tillhandahållas.

DOWNLOAD BROCHURE. Kolla in bifogade broschyrer (se nedan eller från UK Magnolia Property hemsida ref 11534) för mer information.
PDF brochure
Broschyr

Golv planer

Old Farmhouse Gites Floor Plan v10 Principal House  Floor Plan v9

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss