× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Conques Sur Orbiel,  Occitanie,  frankrike

€399 000  • House; • 5 sovrum • 423 sqm

Funktioner

  • WICKS utrustat kök och tvättstuga komplett med apparater
  • Landsbygd men nära en by
  • 60 kvadratmeter vardagsrumsdel.
  • Tyst miljö, vackert landskap runt
  • stora king size-sovrum.
  • Små och stora simbassänger
  • Poolhus
  • Söderläge främre trädgård
  • Gott om parkering på enheten
  • Privat hem eller inkomster

detaljer

Motvillig försäljning på grund av familjehälsa i Storbritannien.

Fantastisk villa som ligger bland vinstockarna. Flytta in med ingenting att göra bortsett från att börja leva din dröm. Kom ihåg inga byråavgifter, men notaires avgifter tillämpas. Många möbler, sitta på gräsklippare etc. tillgängliga att köpa separat eller förhandla om pris. Flytta in och var redo att börja våren 2020 med stil.

Vacker villa med 5-6 sovrum, Wicks utrustat kök och stort tvättstuga. Simbassäng, poolhus och stora privata trädgårdar

En fantastisk katalansk arkitekt designad villa som ligger strax utanför byn Conques Sur Orbiel. Ljusa och luftiga, varje rum visar dig något av trädgården utanför, ett stort familjhem, hem och inkomst eller Chambre d'hote.
Ligger längs en privat asfalterad väg med åtta hus, varav två är de ursprungliga 1500-talets vattenkvarnar. Inbäddat mellan vingårdar och gröna betesmarker känner du landet utan att vara mil från den närmaste byn.
Ett fantastiskt familjhem, hem med inkomst eller chambre d'hote som alla har använts för.
Huvudentrén genom nya elektriska grindar komplett med 10 års garanti, vilket ger dig extra integritet och säkerhet.
Väsentligt arbete har gjorts för den här egenskapen för att uppdatera den. Wicks massivt ekdörrkök och tvättstuga, uppdaterad elektronik med brittiska eluttag tillsammans med europeiska. nya badrum, uppdaterade badrum. nya vattenbesparande w.c., nya varmvattenbehållare .. kaklat golv, trägolv. ny energibesparande uppvärmning i alla sovrum. målade och dekorerade hela. nya LED-armaturer för att minska elförbrukningen, septiktanken är bara 5 år gammal, villa har hålrumsväggsisolering i de flesta väggar, håller det svalt på sommaren och värmen i värmen under de kallare månaderna. Nytt målarjobb på utsidan av huset som just har avslutats för att nämna några saker som har gjorts.
Det mesta av innehållet inklusive 3 år sitter på gräsklipparen förhandlingsbart. Eller om nära att begära pris kan inkluderas.

Villa dimensioner
Entré veranda med ljus
Entré 7m² med säkerhetsintercom för främre grind, ny kylare
Kök nymonterat komplett med tegel pizzaugn och 7 brännare spisspanna som kan vara kvar, 15m²
Tvättstuga nyutrustat komplett med tvättmaskin, diskmaskin och amerikansk stil kyl / frys 13m² alla föremål kan kvarstå, de två första är nya.
Matsal 17m² ny dubbelglasad frontfönster, ny kylare, nytt trägolv, uteplatsfönster som vetter mot en terrass med Bar B Q. Alla matmöbler kan vara kvar.

Garderobs 3m² toalett och tvättställ, fläkt.

Vardagsrum med central dubbel aspekt eldstad, 60m² komplett med din egen privata bar, ljus och ljus med två stora dubbelglasade uteplatsfönster som leder ut till vinterträdgården. Nytt trägolv. Soffor kan förbli
Av från loungen är spelen / tätt. Nytt trägolv. Ny elektronik. 18m². Anpassade handgjorda glas målat glasfönster. Skinnsoffa kan vara kvar såväl som TV: n.
Kontor / gym / syrum 12m² nytt trägolv.
Sovrum 5 som är tornrummet nås från egen trappa 16m² tvilling aspekt över fram- och sidofönster. Framfönstret på en klar dag kan du se Pyrenéerna. Dessa rum utanför loungen kunde separeras av en dörr och göras till en separat lägenhet som ger extra inkomst, eller en granny-annex.
På baksidan av loungen finns den inre korridoren 4m² med golv i marmor, trappor till två sovrum och badrum. Nedervåningen är
Sovrum 1 Master svit 18,5m² med 3 dubbeldörrar speglade skjutdörrar inbyggda garderober längs en vägg, fönster mot sidogården. Ny elektronik plus Storbritanniens uttag, belysning och värmare. Nya italienska klinkergolv i hela. Fyra himmelsängar och Harrison Spinks madrass finns.
ensuite 14m² komplett med 4 speglade skjutdörr garderober, tvättställ, toalett, nytt bad och dusch enhet.
Sovrum 2 16m² två dubbla garderober, franska fönster som leder till en del täckt terrass och poolen. ensuite 2,5m² nymonterad. Marmor klinkergolv. Ny el och Storbritanniens uttag. Sängstol, madrass och möbler tillgängliga. Utomhusbelysning och nytt eluttag.
Massiv betong / matta trappa som leder till landning på 8m² med välvt fönster som gör den ljus och ljus. Ny elektrik, belysning och värmare. Hela övervåningen förtjänar ett betonggolv så att inga trägolv kan underhållas och bäcken.
Sovrum 3 16m² speglad dubbel garderob, dubbla aspekt välvda dubbelglasfönster med utsikt över poolen och sidogården / terrassen. Ny el, plus ett brittiskt uttag. Ny elvärmare. Italienska klinkergolv.
Sovrum 4 16m² speglad dubbel garderob, välvt dubbelfönster med utsikt över poolen och trädgården. Ny el plus Storbritanniens uttag, ny elvärmare. Skåp med ny varmvattenbehållare som matar badrummen. Sängstol, madrass och möbler tillgängliga.
Separat wc 1m² ny monterad toalett och cistern. dörren till vinden utrymme som är hela längden på nedervåningen lounge, matsal och kök, har belysning.
Tvättställ för familjens badrum, bad med dusch med över huvudet 3,5m²

vinterträdgården har takgardiner för att hålla den svalare under de mycket varma sommardagarna, men låt värmen in under våren / hösten och Vintern.Ny komplett höger sida av vinterträdgården med 30 års garanti., Komplett med upphöjd säng som har en spektakulär fågel av paradisväxt som blommar i minst 4 månader från tidig vår. 40m² möbler tillgängliga
På baksidan av huset finns en mycket stor verkstad som lätt kan omvandlas till ett annat sovrum. det har sättet att lägga till ett duschrum. 18m² i slutet av verkstaden är grottan / källaren 3m² som är utrustad för att rymma upp till 400 flaskor av din favoritippel. isolerat håller allt på en stadig temperatur oavsett hur varmt det är utanför.
Poolhus / gästrum 23m² komplett med separat wc ny toalett, duschrum med handfat. den innehåller också pumprummet för poolen och för trädgårdsbevattningssystemet. Detta skulle vara perfekt för badtunna / jacuzzin eller för gäster. Ny elektronik inifrån och ut. Bara målade utanför. Solstolar, parasoller och andra trädgårdsmöbler finns tillgängliga.
Det finns en skjul på baksidan av poolhuset och en längst ner på huset bakom det dubbla garaget som innehåller oljetanken för uppvärmningen.
Det stora dubbla garaget står framför huset med sina imponerande skjutbara trädörrar kan det enkelt hysa två bilar och sitta på gräsklipparen. Ny varmvattenbehållare som matar köket, tvättstugan och garderoben.
Enheten kan enkelt parkera upp till 10 bilar.
Framför villan ligger en stor trädgård, stolthet är den blå gran som planterades när huset byggdes 1970 följt av persika, olika körsbär, matlagning äpple, grönsaker, granatäpple och olivträd, genom den rosttäckta valv leder dig in i en hemlig trädgård täckt av helvedesbotten komplett med kaktus, palmer och suckulenter.
På sidan av matsalen är den imponerande grillfesten komplett med utomhusbelysning .. sitta under de åldriga mullbärsträden och njut av en kväll med bra mat och vin och titta upp till stjärnorna.
Utomhusbelysning överallt , inklusive runt poolområdet. Alla LED.
Alla tillgängliga trädgårds- och poolmöbler.
Villan ligger precis utanför byn Conques Sur Orbiel, som har ett postkontor, apotek, läkare och en liten grupp butiker och bar i en specialbyggd byggnad. Byn har också en egen modern byggd teatervärd spelningar, musik, konserter etc. Varje augusti håller byn sin årliga Fete, som inkluderar levande musik, mat, vin och bra familjunderhållning. Omgiven av vingårdar finns det lokala kooperativet där alla vinodlare tar med sina druvor för bearbetning, och provsmakning är tillgänglig för alla.
Vi är glada att inkludera mycket av möbler och inventarier om erbjudandepriset är rätt, sparar du tusentals på borttagningskostnader eller köpa nya här. Försäljning på grund av familjehälsa, därmed det fantastiska priset.
Vi är glada för dig att besöka och stanna på natten, vilket är vad vi gjorde.

Svarta bergen ligger bakom oss och Pyrenéerna ligger en timme bort.

Narbonne-stranden ligger 40 minuter bort.
Den spanska gränsen ligger en timme bort.
Barcelona är bara 2 timmar och 40 minuter bort.
Carcassonne ligger 7 km bort.
Canal de Midi ligger 3 km bort med en trappa med lås vid Pont Rouge.
Andorra ligger 1 timme och 40 minuter bort för skidåkning under vintermånaderna.


Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss