This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

4 sovrum Flat

Ortona,  Chieti,  Abruzzo,  Italien
£94 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 3
  • Property Size: 105 sqm
  • Year built: 1980
  • Halva lägenheten har radiatorer
  • Ett garage är en del av fastigheten, ytterligare parkering är möjlig på framsidan av byggnaden och på th
  • En helt ny gaspanna har nyligen installerats

detaljer

Lägenheten ligger i ett semi-lantligt läge, på en kulle, med utsikt över havet, med olivträd och vinrankor i närheten. Det ligger på översta våningen i en 3-våningsbyggnad. Den är rymlig och består av ett vardagsrum, kök, tre sovrum och två badrum (inget bad) och ytterligare ett sovrum i den lilla källarvåningen, som rymmer ett liknande badrum. Ett garage ingår också i fastigheten. Ytterligare parkering finns på komplexet och strax utanför byggnaden.

Lägenheten drar nytta av speciella skjutbara myggsäkra dörrar och fönster, vilket gör att ett svalt drag håller sovrummen bekväma och insektsfria på natten . I källarlägenheten finns även en stor vattentank, som ser till att lägenheten aldrig har ont om vatten. Under varma sommardagar får balkongerna på baksidan en sval bris på eftermiddagen.

Byggnaden har precis genomgått en större renovering och ser nu bra ut.

Det finns flera balkonger, med fantastisk utsikt över Adriatiska havet på ena sidan och Appenninerna på den andra. Faktum är att de två högsta topparna i Appenninerna, Maiella och Gran Sasso, är tydligt synliga från lägenheten, vilket ofta ger ett otroligt spektakel av fantastiska solnedgångar. Skidbackarna kan också nås mycket lätt på mindre än 1 timme på vintern och på sommaren är panoramautsikten från Blockausen på Maiella fantastiska.

Närmaste sandstrand, Lido Riccio, ligger bara 10 minuters gångavstånd nerför backen och är mycket populär bland de mycket vänliga invånarna i Ortona, den närmaste lilla staden. Många andra byar och städer, mestadels uppe på kullar, kan lätt nås med lokal transport eller bil. Abruzzos nationalpark, med brunbjörnar och vargar som lever i det vilda och fantastiska landskapet, ligger cirka 40 minuters bilresa bort.

Lägenheten för lägenheten är idealisk för alla som vill uppleva den lokala kulturen och ta del av lokalbefolkningens avslappnade livsstil. Du kommer att bli bortskämd med valmöjligheter, eftersom det under sommarmånaderna (juni-augusti) finns ett fullspäckat schema med gratis utomhuskonserter och lokala folkfestivaler, tillägnad uppskattning av regional mat och vin, som kan köpas för mycket liten. Det finns till och med en festival i närheten tillägnad ormar, när de lokala barnen visar huggormen de har lyckats fånga för tillfället.

Närmaste flygplats ligger bara cirka 40 minuter bort, i Pescara. Ryanair flyger till Pescara dagligen från Stansted.

Det mesta av innehållet ingår i priset, förutom en eller två mindre föremål. Fastighetens yta är cirka 105 kvadratmeter. Det är så rymligt eftersom det består av två lägenheter sammanslagna till en. Lägenheten är ganska beboelig inuti, men någon gång kan den också dra nytta av en renovering.

Vår familj har tillbringat många trevliga helgdagar i lägenheten under de 30 åren vi ägde den och vi saknar den redan. Jag säljer bara lägenheten på grund av ohälsa och framskridande år.



Golv planer

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss