This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Villa med fyra sovrum i Rom

Rocca di Papa,  Roma,  Lazio,  Italien
€385 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 185 sqm
  • Land Size: 2000 sqm
  • Year built: 1990

detaljer

ROCCA DI PAPA (ROME) - LAZIO
4 BEDROOM DETATCHED VILLA 2000SQM OF LAND
€ 495.000 ¦ 4 sovrum / 2 badrum ¦185 kvm

FUNKTIONER
• Idealisk läge i det historiska Castelli Romani-området nära Rom, bara några minuter från fantastiska Castel Gandolfo, påvens sommarresidens, underbara Frascati känd för sina viner och patriska villor, natursköna Nemi känd för sina vilda jordgubbar och dess koppling till kejsaren Caligula.
• Tyst och säkert landskapsläge, men ändå bekvämt för shopping och andra bekvämligheter: köpcentrum med stormarknader, apotek, bank, frisörer, skönhetssalong, bensinstation, gym, bar / konditori etc. ligger mindre än 2 km bort.
• Endast 20 km från Rom, 9 km (6 miles) från Ciampino International flygplats, 31 km från havet
• Omfattande trädgård, fruktträdgård med frukt- och olivträd, källare för vinframställning och förvaring
• Möjlighet att förstora fastigheten enligt nya Lazio-regionens regel s om saken, (se återgivningen i bildgalleriet).
DETALJER
Villan är byggd på två våningar för en total yta på 185 kvm och består av två sovrum, ett badrum, en lounge-matsal och en kök / frukostrum med öppen spis på bottenvåningen.
På första våningen / loftet finns ytterligare två dubbelrum och ett badrum och rymlig landning som kan användas som ytterligare sovrum. Full centralvärme i alla rum.
Utanför finns ett omfattande asfalterat område med blomsterbäddar och en liten uteplats. Utanför finns det ett attraktivt täckt uteplats (40 kvm), utformat i trä med lerplattor, perfekt för underhållande - äta utomhus, grill etc.
En annan huvudsaklig egenskap hos fastigheten är en källare (cirka 70 kvm), utgrävd från "tufa" stenar och därför idealisk för vinframställning och fin vinlagring eftersom det bibehåller naturlig fuktighet och stabil sval temperatur. Detta kan också användas för lagring eller alternativt underhållningsområde.
Fastigheten är omgiven av 2000 kvadratmeter land med olivträd (producerar utmärkt olivolja), fruktträd, fruktträdgård för odling av grönsaker och idealisk mark för att plantera vinstockar för vinframställning. Detta område i Castelli Romani faller inom DOC-området som är känt för vita viner, Frascati är den mest kända.
Villan är i goda förhållanden; det skulle gynnas av en del uppdatering och med mindre förändringar skulle kunna bli ett verkligt fantastiskt boende. Det vore perfekt för ett permanent eller fritidshus eller omvandlas till en B & B med sin omgivning till Rom.
PLATS
Fastigheten ligger i det kommunala området Rocca di Papa, en av Castelli Romani städer. Castelli Romani är underbart beläget strax söder om Rom som är kopplade till ofta och prisvärda kollektivtrafik. I närheten kan du hitta de två pittoreska vulkaniska sjöarna i Castel Gandolfo (med dess påvliga palats, påvens sommarresidens) och Nemi (känd för att vara lekplatsen för kejsaren Caligula som var värd för marinstridsspel på dess vatten) och den historiska staden Frascati (berömd för sina vin och patriska villor, sommarbostäder av ädla romerska familjer tidigare). Om du gillar att vara aktiv kan du gå upp eller vandra i Castelli Romani Natural Park, bada eller roa och paddla kajak på Castel Gandolfo-sjön, cykla i de många landsbanorna, ridning etc. Eller så kan du bara koppla av, shoppa och shoppa och ät ute i de många restaurangerna och trattoriaerna i området känt för: "Porchetta", utsökt charcuterie, ostar, pastarätter och underbar säsongs frukt som de vilda jordgubbarna i Nemi och grönsaker som courgettblommor och kronärtskockor. För mer information om Castelli Romani, gå till: www.visitcastelliromani.it/sv

Golv planer

ground floor plan first floor/loft plan

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss