This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Isolerad romersk förening

Gosende,  Viana do Castelo,  portugal
€94 550

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 1
  • Property Size: 152 sqm
  • Land Size: 3370 sqm
  • Year built: 1200
  • Isolering

detaljer

Denna isolerade lilla romerska enklav i en galicisk korkskog är underbar på våren. Som en herre på landet hånar jag stadsbor som umgås i duvburar. Isolering kan ha sina fördelar. Den här satsningen är verkligen för en rik familjefar med en vision om ett sommarhus.

Som du kan se av stenblockens massa är mina många strukturer romerska och därför solida. Detta är ett paradis för renovatörer som fastighetsmäklare vill säga. Man skulle kunna använda dessa brandsäkra väggar för att enkelt eftermontera. Den ansenliga marken kan göra en enastående sommartillflyktsort för familjen. Höja beaglar. Låt mellandottern odla en säsongsbetonad örtagård. Jag planterade vilda blommor för bin. Platsen är isolerad och storslagen och vittrad. Det är tolv minuter från bekvämligheter och tåget till Vigo eller Porto. Lokala byggare är skickliga på alla granit- och rustika renoveringsarbeten. Den tätaste skogen i NV-hörnet på denna tomt har tillräcklig yta för att bygga ytterligare en mer isolerad bostad. Det är designen och stabiliteten hos dessa strukturer som har bestående värde. Konstant brunnsvatten strömmar med 35 lts/min. Jag har arbetarfaciliteter med dusch och en säker 42-tumsbehållare för verktyg.

Denna stora behållare kan förvandlas till en fin modern studiolägenhet. Det finns N/E hörn av mitt land perfekt för en AirB&B-stuga. (Notera den faktiska mängden mark i detta köp från den bifogade Topo-kartan). Gott om vatten för alla dessa projekt, som fontäner, pool, trädgårdar, kontinuerlig romersk öppen ränna och ett nedgrävt duellseptiksystem. Vår Gosende-gemenskap har precis öppnat The Moinhõs de Bade. Denna nya offentliga park och naturliga pool ligger 90 meter förbi min uppfart.

Det här är en serie gamla källor som kommer från min samma badolit. Även om strukturerna vi ser där är från 1700-talet känner jag att fjäderstentemplet återgår till ett neandertalläger. Långsamt lantliv och tryggt. Fårdamen diskuterar Big Foot med sin flock på Galiciens tunga. Den 30 april satte byborna gula kvastblommor på din port och fönster för att välkomna Maia, fertilitetens gudinna, alltså vårt gula första maj-foto. Säkerhetsanalys: Den senaste jordklotkamerautrustningen har installerats för att observera marken och uppfartens aktivitet 24/7. Vi har precis färdigställt en 5 fot hög cementblockvägg mot erosion vid gatans ände av min uppfart. Du måste designa en traditionell smidesjärngrind för den massiva fram- och bakdörren. Den nya porten på vägen skulle delas med min fårdam. Denna port kommer också att ha delad åtkomst av två andra lokala bönder med traktorer. Man borde vallfärda och se denna plats.

Golv planer

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss