2 sovrums lägenhet med fantastisk utsikt

Fornelli,  Salerno,  Campania,  Italien
€255 000

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 134 sqm
  • Land Size: 400 sqm
  • Year built: 1700
  • Fantastisk utsikt
  • Några minuter från stranden
  • Inom Cilento National Park, en UNESCO: s världsarvslista
  • Aristokratisk byggnad från 1800-talet

detaljer

Tvårumslägenhet med fantastisk utsikt, 134 kvm, med gemensam trädgård och pool, i en aristokratisk herrgård från 1700-talet under restaurering belägen i Fornelli, en historisk by i ett fantastiskt panoramaläge vid havet i Acciaroli, i Cilento, bara en några minuter från de vackra stränderna i Agnone.

Herrgården är en stenbyggnad med en innergård som presenterar flera originaldetaljer från 1700- och 1800-talet som ett torn, ett duvslag, en gård med elegant dekorerad stentrappa och en brunn, dörrkarmar och balkonger i sten , och en tunnel som ännu inte har utforskats... Byggnaden innehåller också en trädgård över tre terrasser, med utsikt över det pittoreska bytorget och kyrkan. De syd- och nordvästliga fasaderna ser ut över de charmiga sluttningarna och Tyrrenska havets vackra bakgrund, som sträcker sig från Acciaroli till Castellabate, mitt i hjärtat av Cilento National Park, en UNESCO: s världsarvslista.

Denna lägenhet på 134 kvm, som på planerna anges som 'K', är en av 4 tillgängliga lägenheter i samma byggnad, i storlekar som varierar från 56 till 134 kvm, alla med samma fantastiska utsikt och en stor 400 kvm gemensam trädgård med pool. Som visas på kartan är lägenheterna
- A, 56 kvm, € 105.000
- B, 70 kvm, € 144.000
- C, 57 kvm, € 105.000
- D , 77 kvm, € 150.000
- K (C+D) 134 kvm, € 255.000
- E, 125 kvm, SÅLD

Lägenhet/Enhet K är anordnad över tvåan våning, och består av ett rymligt kök, ett vardagsrum, två sovrum och två badrum, med fyra balkonger med vidsträckt utsikt över kusten och kullarna. Med tanke på lägenhetens stora storlek kan layouten enkelt ändras på begäran. För närvarande finns både 2-lägenhetsalternativet som involverar enheterna C+D och 1 större lägenhetsalternativet (enhet K) tillgängliga för försäljning. Tillgång sker via innergården genom trädgården.

Restaurerings- och renoveringsprojektet för byggnaden har godkänts av både Ministero dei Beni Culturali (ministeriet för kulturarv) och Cilento nationalpark, och det involverar bland annat:
- restaurering av fasaden på ett sätt som stämmer överens med byggnadens landskap och historiska period
- bevara tidstypiska detaljer såsom torn, brunn och stenristningar
- ombyggnad av synliga trästommar och tak i de nedre våningarna
- använda traditionella ytbehandlingar och material (som keramik och terrakotta i Vietry-stil för golv och beläggningar)
- installation av värme och luftkonditionering.

Det förväntade resultatet av restaureringsprojektet är som visas på bifogade bilder. På begäran kan de interna planerna som delar upp de olika lägenheterna ändras. Återställningen beräknas vara klar inom cirka 12 månader. Arbetena (2023-2025) pågår.
Betalningen kommer att delas upp i delbetalningar, som ska betalas vid olika stadier av restaureringsarbetet, med en första deposition, allt som ska överenskommas i kontraktet.

Arkitekt och projektledare för allt restaurerings- och renoveringsarbete är Giuseppe Anzani (http://www.studioanzani.eu), en professionell med 35 års erfarenhet och en före detta professor vid Neapels universitet ; två av hans projekt ingick i ministeriet för kulturarvs lista över betydande arkitektoniska verk från 1900-talet (Censimento nazionale delle architetture italiane del secondo Novecento).

Golv planer

Unità A, B, C, D / Flats A, B, C, D Giardino e piscina (progetto)/ Garden and  swimming pool

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss