Härligt hus på landet med pool!

Genazzano,  Roma,  Lazio,  Italien
€375 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 187 sqm
  • Land Size: 5000 sqm
  • Year built: 1970
  • Privat 7m x 3m pool!
  • Ombyggda moderna badrum
  • Stor täckt portik (veranda) med specialbyggd dagbädd
  • Stor professionell pizzaugn
  • Specialbyggd pergola på gården för att njuta av vackra solnedgångar
  • Satellit-TV, marksänd TV och höghastighetsanslutning till Internet
  • Integritet! Inga omedelbara boende grannar och halvprivat entréväg
  • Gott om externa förvaringsutrymmen (t.ex. trädgårdsredskap, biltillbehör, hårdvaruverktyg etc.)
  • Fruktträd (oliv, körsbär, fikon, kastanjer, etc.) och vinstockar (druvor och kiwi)
  • Terrasserad mark för grönsaks-/blommarträdgårdar och mycket potential för andra roliga projekt

detaljer

Läge, läge, läge! Perfekt för distansarbete! Nära till Rom med sina internationella flygplatser, historiska och kulturella centra, köpcentra, multikulturella arbetsmiljöer och mycket mer! Om du funderar på att flytta till Bella Italien, behöver du inte offra att vara på landsbygden för att leva "bella vida" (bra liv)!

Välkommen till Casa dei Bei Tramonti (hus) av de vackra solnedgångarna)! Koppla av under milda somrar med lugnande vindar som försiktigt driver vindspelet som hänger i olivträden medan du njuter av häpnadsväckande vackra solnedgångar med ett härligt glas av det lokalt producerade DOC-vinet. På hösten och våren kan du njuta av lugna promenader på den italienska landsbygden med varmt och soligt väder! Under den korta vintern kan du känna dig som en kung och en drottning i sitt slott medan du myser varmt bredvid en vacker brasa i den stora öppna spisen i ditt vardagsrum - kanske rosta några kastanjer från dina träd. Villan kan vara ditt permanenta hem, ett B&B eller en härlig semesterresa när du vill. Valet är ditt!

Villan är byggd i två våningar på totalt 187 kvm och består av 4 sovrum, 2 badrum (nyligen ombyggt), ett vardagsrum-matrum och ett kök/frukost rum med en stor öppen spis på övervåningen i vardagsrum-matsalen och en 2:a öppen spis på nedervåningen i köket.

Det finns en stor täckt portik 60 kvm (verandan) med en specialtillverkad dagbädd. Portiken har utsikt över trädgården på framsidan där det finns en 7m x 3m saltvattenpool, rabatter, olivträd och en specialbyggd pergola - gjord för att njuta av soliga eftermiddagar och härliga solnedgångar.

Det finns full centralvärme i alla rum. Huset är anslutet till Internet och TV-anslutningar (satellit och marksänd) på flera platser. Läckra bergsvatten (testas för kvalitet årligen) tillhandahålls av den privata brunnen. Vatten till huset värms upp med gas och sol.

Huset ligger på en sluttning med utsikt över en liten dalgång med terrasserad terräng nedanför. Det finns en betonggång nedför ena sidan av fastigheten och betongtrappor ner på andra sidan. Det finns många fruktträd (oliver, körsbär, fikon, etc.) planterade på fastigheten. Det finns vinstockar för färska druvor och kiwi. Terrasserna kan användas för grönsaks- och blomsterträdgårdar. Det finns gott om plats på fastigheten för många andra projekt.

Villan ligger på en semi-privat betongväg med mycket avskildhet och säkerhet. Det finns parkering på fastigheten för många gäster så om du har en kvällsfest behöver du aldrig oroa dig för att musiken ska vara för hög eller hur sent festen går eftersom närmaste boendegranne bor 300m bort!

Viktig skillnad mot många andra erbjudanden (!): Hela huset med alla utomhusfaciliteter är LAGLIGT. Var försiktig när du väljer fastighet i Italien eftersom olagligt byggande är ett problem.

Staden Genazzano ligger inom gångavstånd och alla tjänster som du normalt skulle behöva finns tillgängliga där (banker, bensinstationer, restauranger, apotek, marknader, etc.) Genazzano är en "konststad" och har ett aktivt schema med evenemang året runt, inklusive den berömda Infiorata (Blomsterfestivalen) den första söndagen i juli och Cantina Aperte (öppna vinkällare) i september.

Infiorata (2012 Guinness världsrekordvinnare) går tillbaka till 1883 och det är ett härligt evenemang arrangerat av familjer som konstruerar en fantastisk och vacker blombladsmatta genom staden. Blommattan står kvar i nästan en hel dag innan den beträds av en religiös representation (Processione del Sacro Cuore) med över 400 deltagare i kostym. Det är ett fantastiskt skådespel!

Cantina Aperte hålls under flera kvällar i september där Genazzanos vinkällare öppnas och säljs till allmänheten. Detta görs för att ge plats åt den nya årliga druvskörden och vinproduktionen. För några euro kan vem som helst köpa en middag och ett glas vin att njuta av medan du tittar på gatuartister, band och akrobater.

Den kulturella höjdpunkten i Genazzano är Colonna-slottet (som går tillbaka till 1000-talet) som dominerar området på klippan där staden är byggd. Slottet har tillhört Genazzano kommun sedan 1979 och är ett museum och ett kulturcentrum. Det finns många sociala evenemang, konserter och utställningar som hålls där under hela året som kan avnjutas!

Rom ligger bara 30 minuter bort med bil via Autostrade A1 (supermotorväg) och om du inte känner dig som att köra, ta bara tåget från Valmontone (endast 8 km). Om du inte ens känner för att köra till Valmontone, ta den regionala Cotral-bussen eftersom busshållplatsen ligger inom gångavstånd. Biljetter till Cotral-bussen kan lätt köpas i vilken tobaksaffär som helst.

Den närliggande staden Valmontone är där den regionala tågstationen ligger med täta förbindelser till Rom. Tågbiljetter kostar bara 3 euro för att resa direkt till Roms centrum. Det finns också Valmontone Fashion Outlet i ’världsklass’ där många internationella namnmärken (Calvin Kline, Nike, H&M, Breil, L’Oréal, Levi's, Guess, Delsey, Trussardi och andra) har sina lågprisbutiker. Valmontone har också den gigantiska nöjesparken Magicland som är den största nöjesparken i centrala - södra Italien (över 30 åkattraktioner, 4 restauranger, många spektakulära kvällsshower med fyrverkerier).

Våra barn har flyttat till USA och vi vill vara nära dem så det är den enda anledningen till att vi säljer detta vackra hus på landet. Vi har investerat mycket kärlek, tid, pengar, ansträngning och uppmärksamhet i huset och fastigheten och vill se till att de nya ägarna trivs lika mycket som vi har.

Golv planer

Upper level (portico (porch), living/dining room, 3 bedrooms, bathroom) Lower level (kitchen, guest bedroom, bathroom, cantina & workshop)

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss