This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Härligt stenhus 4 bäddar, pool, trädgård

Montpouillan,  Lot-et-Garonne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
€275 000 (Under Offer)

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 187 sqm
  • Land Size: 2050 sqm
  • Year built: 1800
  • Härligt rymligt stenhus i byn
  • 4 stora sovrum, ett på grå golv
  • Exponerad sten, balkar, terrakotta brickor
  • Stort vardagsrum, original öppen spis
  • Modernt kök med originalgolv
  • Storstor trädgård, gräsmatta och fruktträd
  • Rymlig uppvärmd pool
  • Stor terrass för uteservering
  • Privat inhägnad stor parkeringsplats
  • Nätvatten, by omgiven av fält

detaljer

Charmigt stenhus i en by i Lot et Garonne, som gynnas av smakfull renovering, som kombinerar original terrakottagolv och magnifika balkar med moderna tillägg. En stor, privat trädgård med gräsmatta och blandning av fruktträd, inklusive: plommon, fikon, äpple, körsbär, mirabelle, päron, kaki / persimmon och nektarin; det finns också den ursprungliga brunnen, en stor uppvärmd pool, vackert lusthus och trädgårdshus. Stor storlek privat parkeringsplats. En stor terrass som sträcker sig längs huset är perfekt för att äta ute och spela pingis! Vi heter huset "Le Marronnier" av uppenbara skäl som du förstår om du väljer att besöka vårt vackra semesterhus!
Huset är fäst i ena änden, i rät vinkel, till en byggnad som ägs av vår granne som har en gård. En kombination av en vägg och häckar skyddar fastighetens integritet. Detta kan ses på det första fotot och i närbilden av huset och terrassen.
Det finns 4 stora sovrum, varav ett på bottenvåningen (som kan användas som ett extra mottagningsrum) och 2 av vilka har väggar med exponerad sten och avslöjar de ursprungliga skorstensrören. Det finns ett badrum på bottenvåningen och första våningen. Grenaren (eller vinden) som upptar hela översta våningens längd, innehåller fantastiska originalbjälkar och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ytterligare bostadsyta. Det stora köket har moderna möbler men behåller sina ursprungliga plattor och några av dess stenväggar är exponerade. Det är separerat från vardagsrummet med attraktiva balkar och det ursprungliga enstenssteget. Ett tvättstuga leder ut från köket. Det rymliga vardagsrummet drar också nytta av de ursprungliga golven och synliga stenväggar och det centrala inslaget är en gammal stor öppen spis. Bredvid vardagsrummet finns sovrummet på bottenvåningen som delvis har täckts av högkvalitativa ljusgolv. Det finns franska dörrar från köket till terrassen och trädgården och från sovrummet till terrassen och trädgården.
Trappor från vardagsrummet tar en till den breda 1: a våningen, vars golv är täckt av högkvalitativt konstruerad ljus ek. Det finns ytterligare 3 stora sovrum på denna våning, varav ett har ett litet omklädningsrum. Två av sovrummen har exponerad sten och har den ursprungliga skorstenen. Alla 3 sovrum har utsikt över den vackra trädgården och poolen. Det finns ett andra badrum här där badet har ersatts med en dusch. Från landningen finns trappsteg upp till den stora grenaren med sina magnifika balkar.
Det finns elektriska väggvärmare i hela huset. Vattnet levereras till elnätet.
Montpouillan, som namnet antyder, ligger på en kulle och vid basen är Canal du Midi där man kan njuta av promenader, jogging och cykling, och det finns flera andra sporter i närheten, inklusive kajakpaddling, ridning , och mikroljus kul. I denna lugna by finns en bra offentlig tennisbana och en entusiastisk grupp spelare som kör en tävling på sommaren. Boule spelas på fredagar på sommaren och nya besökare välkomnas alltid, oavsett kompetensnivå! Fish van kommer på tisdag. "Comité de fête" organiserar sommarfete som varar 3-4 dagar, vilket inkluderar en liten tivoli.
Det finns också en Spirulina-gård i byn där ägaren kommer att vara glad att visa dig processen för att skörda mikroalger som blivit allt populärare. BBC Good Food Guide säger att: "Spirulina är känt som en näringstät mat eftersom den är full av vitaminer, inklusive vitamin A, C, E och B-vitaminer, samt en hel mängd mineraler som kalcium, magnesium , zink och selen. Speciellt är vitamin C och selen båda antioxidanter och hjälper till att skydda våra celler och vävnader från skador. " (källa: https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/health-benefits-spirulina) (juli 2020).
Marmande, som ligger bara 5 km bort, är en livlig stad, känd för sin läckra sorter av tomater som säljs av lokala bönder, är en attraktiv plats att vandra genom och handla. Dess lördagsmarknad är full av små bås som säljer lokala produkter av frukt, grönsaker, ost, kött, fisk och blommor. Turistbyrån ligger i den charmiga gamla delen av staden och rådgivarna är entusiastiska, vänliga och otroligt kunniga om de kulturella, historiska och gastronomiska läckerheterna i regionen och vackra byar och platser att besöka, inklusive Samazan, Cocumont, Mas d'Agenais och Duras ligger knappt 30 km och erbjuder loppmarknader, konserter, vinprovning och andra glädjekällor. Området är rikt på lokala odlare med ett fantastiskt utbud av lokala frukter och grönsaker och "nattmarknader" där du kan köpa nykokta lokala gastronomiska läckerheter, inklusive lammkotletter, biffar, chips!, Ostar, sniglar, lamprey och pannkakor! !

Bordeaux ligger en timmes bilresa bort och Montpouillan har fördelen att vara nära avfart 5 på motorvägen mellan Bordeaux och Toulouse. Bergerac ligger cirka 45 minuter bort och tar dig till Dordogne och magnifika vinklasser. En av platsens skönheter är att den erbjuder två flygplatser inom en timmes bilresa, plus otroligt vacker natur och fantastisk gastronomi.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss