This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Magnifik villa med utsikt över solnedgången, 200m havet

Chlorakas,  Paphos,  cypern
€1 780 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 360 sqm
  • Land Size: 2000 sqm
  • Year built: 2006

detaljer

Magnifik lyxvilla med trädgård spridd över en tomt på mer än 2000 kvm, bara 200 meter från havet, med hisnande utsikt över havet, solnedgången och bergen. Villan består av två hus - huvudbyggnaden med en yta på 360 meter med 4 sovrum, ett kök med tillgång till matplatsen utanför, ett vardagsrum och matsal inuti, ett enormt vardagsrum med tillgång till trädgården och parkering, flera terrasser med utsikt över havet, en pool och en grill med ett gästhus utrustat med eget kök och badrum. Huvudbyggnaden har 4 badrum, en bastu, en professionell jacuzzi, ett utrustat kök och fullt möblerade rum. Huset skapar en dominerande utsikt både från sidan av byggnaden och utifrån. Den marmorerade interiören och den klassiska fasaden ser imponerade ut med sitt megalitiska utseende. Lokalerna är omgivna av en stor välskött trädgård, som har tillräckligt med utrymme för barn att leka med ett automatiskt bevattningssystem, tre separata ingångar, inklusive en service. Den angränsande tomten kan användas som extra trädgård enligt överenskommelse med den lokala kommunen. Ytterligare byggnation i närheten är inte möjlig, och detta kommer inte att störa ägarna. Villan ligger på gångavstånd från stranden med restauranger och små butiker. Byggandet av en hamn i en närliggande vik kommer att göra den till ett utmärkt läge mitt i det lyxiga hamn- och yachtlivet. Sedan, efter slutförandet av bygget, kommer kostnaden för mark att tredubblas. Kreditåtgärden låter dig ta dig till två typer av stränder - sand och sten, 2-3 minuters promenad på båda ställena. Sandstranden erbjuder extremt säker havsbad i alla väder. Idealisk för små barn och seniorer. Huset har all kommunikation, inklusive värme, avlopp, stadens svartvattensystem. Vattning av trädgården utförs med jordbruksvatten, vilket inte skapar extra kostnader, vilket gör att du kan få en stor flödande trädgård. Trädgården har många fruktträd och ett utmärkt urval av växter i hela området och terrasser har gjorts så att den kan användas för ett rikt friluftsliv.
Villan har en separat ingång med två huvudentréer för att rymma flera stora fordon. Detta är en busshållplats på 3 minuters promenad som tar dig till Pafos centrum på 15 minuter. Coral Bay med sina restauranger, stränder och hotell ligger bara 5 minuters bilresa eller 2 busshållplatser bort.
Livsmedelsbutiker, marknader som säljer färskvaror och små jordbruksbutiker ligger inom 5-7 minuters bilresa. Tennisbanor ligger 3 minuters promenad bort.
Huset är utrustat med en 3-meters parabol, höghastighetsinternet, fast telefon, larm och två automatiska grindar.
Huset renoverades flera år sedan och användes av endast en familj under ett par månader om året.
Den nya yachthamnen har godkänts i närheten och den ökar kapitaliseringen av fastigheten inom den närmaste framtiden.
För investeringsändamål, om ägaren bestämmer sig för att dela upp tomten kan ett annat hus byggas på den.
Luftkonditionering
Flygplats: 30 min med bil
Grillplats
Strand: Gångavstånd
Centralvärme
Egna badrum
Öppen spis
Fullskärmar
Fullt möblerad
Gated Community
Golf: 5 min bilresa
Gästtoalett
Jacuzzi
Master Bedroom
Panoramisk utsikt
Privat parkering (otäckt)
Privat pool
Havsutsikt
Säkerhetslarm
Separat kök< br />Förråd
Lägebrev finns
Ort: 10 m in drive
Golvvärme
Moms ej tillämplig
VRV (Multi-Split Type Air Conditioners)
Wi-Fi

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss