Magnifik villa med utsikt över solnedgången, 200m havet

Chlorakas,  Paphos,  cypern
€1 820 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 360 sqm
  • Land Size: 4000 sqm
  • Year built: 2006

detaljer

Magnifik lyxvilla med trädgård spridd över en tomt på 4000 kvm, bara 100 meter från havet, med hisnande utsikt över havet, solnedgången och bergen. Villan består av två hus - huvudhuset med en yta på 360 meter med 4 sovrum, ett kök med tillgång till matsalen utanför, ett vardagsrum och matsal inuti, ett enormt vardagsrum med tillgång till trädgården och parkering, flera terrasser med utsikt över havet, en pool och en grill med ett gästhus utrustat med eget kök och badrum. Huvudhuset har 4 badrum, en bastu, en professionell jacuzzi, ett utrustat kök och fullt möblerade rum. Huset skapar en dominerande utsikt både från sidan av byggnaden och utifrån. Den marmorerade interiören och den klassiska fasaden ser imponerade ut med sitt megalitiska utseende. Lokalen är omgiven av en stor välskött trädgård, som har tillräckligt med utrymme för barn att leka med ett automatiskt bevattningssystem, tre separata ingångar, inklusive en service. Den angränsande tomten kan användas som ytterligare trädgård enligt överenskommelse med den lokala kommunen. Ytterligare byggnation i närheten är inte möjlig, och detta kommer inte att störa ägarna. Villan ligger inom gångavstånd från stranden med restauranger och små butiker. Byggandet av en hamn i en närliggande vik kommer att göra den till ett utmärkt läge mitt i det lyxiga hamn- och yachtlivet. Sedan, efter slutförandet av bygget, kommer kostnaden för mark att tredubblas. Kreditåtgärden låter dig ta dig till två typer av stränder - sand och sten, 2-3 minuters promenad på båda ställena. Sandstranden erbjuder extremt säker havssim i alla väder. Perfekt för små barn och seniorer. Huset har all kommunikation, inklusive värme, avlopp, svartvattensystem i staden. Vattning av trädgården utförs med jordbruksvatten, vilket inte skapar extra kostnader, vilket gör att du kan få en stor flödande trädgård. Trädgården har många fruktträd och ett utmärkt urval av växter i hela området, och terrasser har gjorts så att den kan användas för ett rikt friluftsliv.
Villan har en separat ingång med två huvudentréer för att rymma flera stora fordon. Detta är en busshållplats på 3 minuters promenad som tar dig till Pafos centrum på 15 minuter. Coral Bay med sina restauranger, stränder och hotell ligger bara 5 minuters bilresa eller 2 busshållplatser bort.
Livsmedelsbutiker, marknader som säljer färskvaror och små jordbruksbutiker ligger inom 5-7 minuters bilresa. Tennisbanor ligger 3 minuters promenad bort.
Huset är utrustat med en 3-meters parabol, höghastighetsinternet, fast telefon, larm och två automatiska grindar.
Huset renoverades flera år sedan och användes av endast en familj under ett par månader om året.
I investeringssyfte, om ägaren bestämmer sig för att dela upp tomten, kan ytterligare ett hus byggas på den.
Luftkonditionering
Flygplats: 30 min med bil
Grillområde
Strand: Gångavstånd
Centralvärme
Egna badrum
Eldspis
Flygnät
Fullt möblerad
Gated Community
Golf: 5 min bilfärd
Gästtoalett
Jacuzzi
Master Bedroom
Panoramautsikt
Privat parkering (utan täckt)< br />Privat simbassäng
Havsutsikt
Säkerhetslarm
Separat kök
Förråd
Lägebrev finns
Stad: 10 min bilfärd
Golvvärme
Moms ej tillämplig
VRV (Multi-Split Type Air Conditioners)
Wi-Fi

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss