3 bäddsvilla med fantastisk utsikt

San Valentino in A.C.,  Pescara,  Abruzzo,  Italien
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 4
  • Property Size: 340 sqm
  • Land Size: 1.6 Hectares
  • Year built: 2009
  • ENERGIEFFEKTIVITET A
  • MILJONER DOLLAR UTSIKT ÖVER MAJELLAPARKEN
  • INTEGRALT GARAGE CA 6X 11 METER
  • FRUKTA MED FRUKT OCH NÖTTER
  • GRÖNSÖKSTRÄDGÅRD MED EGEN VATTENBUTIK
  • 7KW FOTOVOLTAISK INSTALLATION
  • PLATERAD DRIVNING

detaljer


DEN RIKTIGT KORTA RECENSIONEN
En spektakulär modern villa i ett läge med utsikt som man inte kan köpa för pengar, finishen är av bästa kvalitet, den är bekväm, varm på vintern svalt på sommaren, erbjuder rum översvämmade med lätt och med mycket utrymme men kostar inte en kungars lösen att köra. Det är gångavstånd från byn San Valentino i AC.

3 sovrum, 2 en-suite, plus ytterligare 2 duschrum med toalett, vardagsrum, matsal, modernt utrustat kök, stort spelrum, dubbelgarage, kantina och pannrum.
Plus en vacker stenstuga, nästan beboelig och en separat verkstad av nyligen byggd

Byn San Valentino AC ligger 2 minuter med bil, 15 promenader. Det erbjuder en liten välsorterad stormarknad, oberoende livsmedels- och grönsaksbutiker, bank, apotek, frisör, många barer och pizzerior plus den prisbelönta gelaterian. San Valentino har ett eget litet sjukhus där man kan boka tid hos besökande specialister och där korrigerande behandlingar görs.
Fastigheten ligger inom 25 minuter från sandstränderna vid Adriatiska havet och 25 minuter från skidorterna i Majella. Det utmärkta läget ger tillgång till den internationella flygplatsen i Pescara inom 25 minuter och till Rom inom 2 timmar.

Fortfarande intresserad, läs vidare:-

DETALJEN

Denna fastighet består av en nybyggd villa plus en gammal stenstuga som lätt kan bli ett härligt pensionat. Huvudhuset ligger i mitten av sin tomt och nås via en svängd gated uppfart som passerar genom en inhägnad fruktträdgård med frukt- och nötträd. Marken är också hem för 45 olivträd av blandad sort som, när de skördas, producerar den finaste extra jungfruoljan.
Denna imponerande villa har skräddarsytts och byggts för att njuta av den spektakulära Majella-parken och ge fantastiska varelser, den ligger på sin egen tomt på 1,7 hektar som sluttar mjukt mot söder. Den har terrasser som sveper runt, stora dubbelglasade fönster och tvåglasade ytterdörrar som tar in ljuset och drar full nytta av den spektakulära panoraman som omger.

Villan ligger över två våningar. Det huvudsakliga boendet ligger på övervåningen som nås med 6 trappsteg som leder till den huvudsakliga glasade bakdörren. Internt de två nivåerna betjänas av en generöst tilltagna centrala trätrappa. Att gå in genom bakdörren leder till en hall som i sig ger tillgång till ett stort gästrum, badrum (komplett med toalett och dusch), trappa till bottenvåningen och matsalen.
Detta första gästrum har en hel vägg av inbyggda garderober och en helglasad dörr som öppnar ut mot en täckt terrass. Denna terrass har 2 tak till golv genomskinliga yttre persienner som kan släppas för att erbjuda uteservering året runt.
Utanför hallen finns dörröppningen till matsalen. Här möts vi av tandem dubbelglasade dörrar som öppnar ut mot den stora terrassen i söderläge som erbjuder den mest spektakulära utsikten över Majellabergen.
Matsalen ger tillgång till en hall som leder till det stora, luftkonditionerade huvudsovrummet komplett med en hel vägg av garderober och ett eget badrum med både en duschkabin och ett dubbelrum. Sovrummet har även fönster som vetter mot väster, söder och öster. En glasad dörr ger tillgång till huvudterrassen.
I anslutning till matsalen finns ett modernt kök möblerat med en vägg av inbyggda skåp och en stor marmorö som är perfekt för avslappnad middag. Detta är det enda rummet som inte vetter mot Majella, istället ser det norrut ut mot fruktträdgården.
I anslutning till matsalen finns även loungen. Loungen har glasdörrar i söderläge som också leder ut till den skyddade terrassen. Återigen, med utsikt över Majella bergen, Det finns ett stort fönster mot öster igen med utsikt över bergen. Loungen har en modern "nordisk vedbrännare".
Från entréhallen leder trätrappan ner till markplanet som omedelbart ger tillgång till det imponerande spelrummet i öppen planlösning. Detta rum är komplett med ett fullstort snookerbord. Det finns gott om utrymme för underhållning. Utanför spelrummet finns två uppsättningar dörrar som leder till två täckta terrasser på marknivå.
Nedför en kort hall i spelrummet finns gästrum #2. Detta stora dubbelrum är öppet kopplat till ett stort vackert inrett badrum och dubbla dörrar som öppnar till trädgården på framsidan.
Återvänder till spelrummet finns en hall som ger tillgång till en "bootroom", badrum och till dubbelgaraget och cantina.
Garaget servas av två elmanövrerade jalusiportar och är framtidssäkrat med både el och VVS och rördragningar för centralvärmeradiatorer.
Kantinan består av två distinkta områden. I ena änden finns vinkällaren och det allmänna förrådet, medan det i den andra är hem för tvättstugan, "bootroom" och biomassacentralvärmepannan. . Den har ett badrum ett sovrum (som en gång var två), vardagsrum, kök och ett förråd. För upp till 20 år sedan var det fortfarande ockuperat och kunde lätt återställas till beboeligt bruk. Från övervåningen från ett fönster kan man se havet vid Pescara
Nedanför villan finns en produktiv grönsaksträdgård och en stor verkstad som idag är utrustad för träbearbetning Denna är 11X 6 meter och betjänas av el och vatten och är förberedd för en toalett. Grönsaksområdet är helt inhägnat och för bevattning betjänas av ett stort underjordiskt vattenmagasin som samlar vatten från taket på huvudfastigheten. >
KLASSAD som A för energieffektivitet
Central uppvärmning med termostatstyrda radiatorer genomgående som betjänas av en biomassapanna som kan drivas med ved eller pellets med tratt. Kasta i skräp och värm huset
Fotovoltaisk takbank med 30 paneler (7KW)
Lounge, tillsammans med radiatorer, har en stor inglasad vedeldad eld.
Villan byggdes med värmeisoleringspaneler på 8 cm utvändigt och 6 cm invändigt, taket har 24 cm isolering. Det är en riktig temys.
All Glazing är dubbelglasad med St Gobain E-glas
Externt glas är helt laminerat för säkerhet
St Gobain Bioclean SELF CLEANING-glas för minskat arbete
Hög kvalitets ekgolvpaneler genomgående.


Golv planer

1ST FLOOR WHERE IS MOST ACCOMODATION GROUND FLOOR ,  at rear cut into the slope of the land, 3rd BEDROOM GAMESROOM CANTINA & GARAGE SITE upper half is fenced and gated

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss