Bra storlek tvårumslägenhet med garage

Montella,  Avellino,  Campania,  Italien
€125 000

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 145 sqm
  • Year built: 1990
  • Rymlig lantlig lägenhet
  • Underbar utsikt överallt
  • Omgiven av idyllisk natur
  • Heltäckande balkong
  • Centralt men ändå lugnt läge
  • Två bra dubbelrum
  • Två badrum
  • Typisk vedeldad Aga spis i köket, ger även värme; gas centralvärme också
  • Eget garage
  • Hiss i byggnaden

detaljer

Detta är en fantastisk lägenhet med fantastisk utsikt. Det är en rymlig, välproportionerad lägenhet med två sovrum och två badrum med garage i centrala Montella, provinsen Avellino i Kampanien, södra Italien.

Montella är en liten stad, omgiven av vacker natur, inom Monti Picentini Regional Park (Parco Regionale Monti Picentini). Det är en sluttning, delvis lantlig stad, känd för att producera kastanjer.

Långt från den vanliga turistleden men inom bekvämt räckhåll från Neapel, Salerno, Pompei och Amalfikusten. Det är också bara två timmar från Bari, tre timmar från Rom.

Andra lokala intressanta platser är Verteglia (bergretreat med restauranger), Monte Terminio (bergretreat), Lago Laceno (där du kan tillbringa dagen på Lacenolandia, besöka sjön eller åka skidor på vintern) och Atripalda (vinprovning på en av de lokala vinlederna).

Montella har många lokala bekvämligheter, inklusive några fantastiska restauranger, barer och is -grädde salonger, familjeägda butiker som lokala stormarknader, bagerier, grönsaksaffärer, delikatesser och kakbutiker (pasticcerie). Det finns ännu fler bekvämligheter runt Montella, i närliggande byar och städer, inom en kort bilresa. Det har också en lokal park "La Villa" (Parco Pubblico Villa C e E De Marco), tvättomat, banker, ett postkontor och en veckomarknad på torsdagsmorgonen. Lokala produkter är absolut oöverträffad. Den har nu också två större snabbköp precis utanför, på tröskeln till staden.

Lägenheten skulle göra en underbar tillflyktsort på landet men ändå bara cirka en timme med bil från närmaste strand. Det är ett idealiskt hem, fritidshus eller flyttbostad för alla som vill flytta eller återvända till Italien efter att ha varit borta.

Själva lägenheten ligger i ett modernt flerfamiljshus, med hiss, byggt i mitten av 1990-talet. Den har spektakulär utsikt över bergen och är perfekt orienterad för att hålla dig sval under varma somrar och varm under kalla vintrar. Montella, som ligger på en höjd av cirka 500 meter över havet, upplever alla årstider. Byggnaden i sig är mycket centralt belägen men ändå i ett mycket lugnt område.

Det är en av många lägenheter i komplexet, men är en av endast nio lägenheter, över fyra våningar (mark, första, andra och för det tredje) i just denna byggnad. Lägenheten ligger på andra våningen. Inträde är uppför en handfull trappsteg eller enkel åtkomstramp, genom huvuddörren till ett gemensamt område. Här kan du använda hissen eller trappan för att komma åt lägenhetens breda ytterdörr. Alternativt kan du parkera nedanför hyreshuset, i garaget, i källaren och ta antingen trappan eller hissen till lägenhetens ytterdörr.

Lägenheten är i ett plan. Du går in genom ytterdörren till en stor hall. Alla rum leder ut från den breda hallen och vetter utåt med undantag för ingångsförrådet/förrådet.

Det har en nästan helt omsluten balkong. Det enda rummet som inte leder till detta, vardagsrummet/matsalen, har en helt egen balkong.

Lägenheten har fönster och dörrar med tvåglas i trä och alla utom en har utvändig aluminium. fönsterluckor. Golvet är kaklat.

Köket är en stor storlek, med gott om plats för ett matbord. Det är underbar utsikt från fönstret och det finns en dörr som leder ut till den omslutande balkongen. Den har en braskamin samt gasspis. Uppvärmningen är också antingen vedeldad eller gascentralvärme. Pannan är nyligen monterad.

Det stora sovrummet är stort och mäter cirka 6m gånger 4m. Den rymmer lätt en super-king size-säng. Den har för närvarande en stor dubbelsäng med härlig sängram i smidesarbete, garderober med mycket förvaringsutrymme, två byråer, två sidoskåp och en sittgrupp.

Det andra sovrummet är också ett välproportionerat dubbelrum sovrum. Den har för närvarande en liten dubbelsäng med sängram i trä, garderob för förvaring, sängbord och byrå.
Båda sovrummen har franska dörrar som leder ut till den omslutande balkongen med utsikt.

Familjebadrummet består för närvarande av dusch, handfat och wc. Du kan enkelt återinföra en bidé och badkar med takdusch (dess tidigare layout). Det andra badrummet har en wc och fungerar för närvarande som ett bruksområde, med ett handfat och tvättmaskin. Detta kan konfigureras om till ett komplett badrum eller privat badrum till huvudsovrummet istället.

Vardagsrummet är ett annat stort utrymme på cirka 4,7 x 7,8 m och är för närvarande inte van vid dess bästa fördel (behölls för mer formell användning). Det har också för närvarande ett litet område som överlåts till sovarrangemang för en korttidsgäst. Rummet kan mycket enkelt uppdateras och tas i dagligt bruk. Det finns gott om plats för en matplats och en dedikerad sittgrupp. Ett stort bord, skänk och tredelad svit skulle passa lätt. Rummet har franska dörrar som leder ut till en egen balkong på cirka 4 x 1,7 meter, med fri utsikt över dalen.

Sist men inte minst är det mycket praktiska ingångsförrådet och/eller förrådet, som finns nästan mittemot. köket för enkel åtkomst.

Denna lägenhet har ett fullstort garage, beläget i källaren av byggnaden och används för närvarande för att lagra ved.

Detta är en typisk Italiensk lägenhet, som behöver lite arbete men när den är klar kan den vara helt perfekt. Det finns till och med utrymme att ändra layouten för att öka antalet sovrum till tre; eller alternativt ha ett kök med öppen planlösning, vardagsrum-matplats.

Det finns byggvaruhus, möbelaffärer och till och med en Ikea-butik inom en liten radie från Montella, för hjälp med renovering.
< br />Bara för att tillägga, Montellese är stora fans av mountainbike och friluftsliv och naturligtvis har de sin beskärda del av feste också!

Lägenheten är ren och redo för försäljning; den har ingen kedja; säljs som sett dvs med (nästan alla) möbler; alla mått är ungefärliga; priset återspeglar lägenhetens skick; visning tillgänglig efter överenskommelse från cirka juni till september 2023.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss