Jordbruksmark med hus och ladugård

Luogosanto,  Sassari,  Sardegna,  Italien
€298 000

Sammanfattning

  • Land Size: 25 Hectares
  • Ladugård
  • Avskilt hus
  • Mångsidig mark
  • Konvertibel
  • Fantastisk solexponering
  • Gott om vatten

detaljer

Denna jordbruksmark med byggnader till salu ligger i den förtrollande och historiska delregionen Gallura, inbäddat i hjärtat av den pittoreska norra delen av ön vid foten av den antika byn Luogosanto. Området är känt för sin hisnande naturliga skönhet, med böljande kullar och klippiga toppar, grönskande dalar och kristallklara bäckar av sötvatten. Vi är 30 minuter från den berömda Costa Smeraldas stränder och 45 minuter från Olbias flygplats.

Marken kommer med ett charmigt 130m2 fristående hus med 5 sovrum, en traditionell sardinsk Stazzo, med stenväggar, granit architraves och ett rött tegeltak, vilket ger en rustik och autentisk känsla. En angränsande tomt skulle möjliggöra ytterligare utveckling.
En ladugård på 160 m2, en funktionell struktur, designad för att ge komfort och bekvämlighet för djuren, kan omvandlas till annan användning vid behov.
Marken har blivit omsorgsfullt omhändertagen. , och resultatet är en bördig och produktiv miljö som är perfekt för att odla grödor och föda upp djur. Den totala mark som lätt kan användas för att odla lönsamma grödor kan variera mellan 13 och 18 hektar. Jorden är välkänd för vinodling på grund av dess granitiska innehåll som ger struktur åt det berömda vinet Vermentino D.O.C.G.

Aktarmarken i sig är en sann pärla. Den täcker totalt 25 hektar på tre kullar, sammankopplade genom dammiga vägar och 2 tunnlar. Fastigheten har tre rika brunnar, som ger gott om vatten för bevattning och djurhållning. Dessutom rinner två bergsbäckar genom landet, vilket bidrar till fastighetens skönhet och charm.
En av de mest slående egenskaperna hos jordbruksmarken är närvaron av hundratals korkträd, utspridda runt de återstående 7 hektaren av gård tillsammans med hundratals år gamla vilda oliver träd. Dessa majestätiska träd har odlats på marken i generationer, och de utgör en värdefull resurs till gården. De bidrar också till fastighetens naturliga skönhet och skapar en fridfull och fridfull miljö som är perfekt för avkoppling och föryngring.
Sammanfattningsvis är denna jordbruksmark till salu i Luogosanto en sällsynt och värdefull möjlighet att äga ett stycke paradis . Med sin rika historia, vackra landskap och rikliga naturresurser är det den perfekta platsen för att skapa en blomstrande gård eller vingård eller för att njuta av en fridfull och fridfull tillflyktsort.

Vi erbjuder omfattande hjälp, ett förvaltningspaket och personlig projektledning för din investering.
Ta gärna i kontakt med oss. Teamet på Sardinia-inn kommer att vara ivriga att dela med dig mer om fastigheten.

Sök upp oss online, Sardinia-inn - webbplats under uppbyggnad- eller kontakta Magnolia här på Zoopla för att bli omdirigerad till oss.

Golv planer

House Cowshed

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss