Enastående utsikt jordbruksmark

Castelsardo,  Sassari,  Sardegna,  Italien
€1 495 000

Sammanfattning

  • Land Size: 65 Hectares
  • Enastående läge
  • Unik utsikt
  • Massor av byggnader
  • Surrondend av naturen
  • Vatten och El

detaljer

Castelsardo är en av de vackraste "Borgo" i Italien, en sann pärla som ligger på norra delen av ön, och sitter på en topp över havet. Med sitt historiska arv hade det varit en ogenomtränglig fästning i århundraden.
Det är en historisk stad med en rik kultur, fantastiska stränder och hisnande landskap. Det är ett populärt resmål för både turister och lokalbefolkning, känt för sitt medeltida slott, smala gator, charmiga hantverksbutiker och den avskilda hamnen med 750 båtplatser.

Denna fantastiska egendom ligger uppe på en kulle och erbjuder oöverträffad utsikt över Asinarabukten och en dominerande position med utsikt över byn och den omgivande landsbygden. På en höjd av 190 meter över havet, njuter fastigheten av svala vindar och fantastiska solnedgångar över havet.
Den täcker ett omfattande område på 65 hektar som alla är sammankopplade och är lämpligt för en mängd olika jordbruksändamål, inklusive boskapsuppfödning, odling av grödor eller agriturism. En del av fastigheten kan köpas separat.
Fastigheten omfattar ca 1000 m2 konstruktioner, fördelat på stallar, hus och andra byggnader som behöver färdigställas. Detta ger en möjlighet för köpare att skräddarsy fastigheten efter deras specifika behov och preferenser.
Stallet är perfekt att göra om till boende tillsammans med de hus som redan finns. De ofullbordade byggnaderna kan färdigställas för att passa en mängd olika ändamål, som en restaurang plus ytterligare 2 lägenheter med en oöverträffad 360 graders utsikt från taket.

Marken är rik på naturresurser, med bördig jord, gott om vatten och en mängd inhemsk flora och fauna. Fastigheten är också väl lämpad för ekoturism, och erbjuder besökare en chans att uppleva Sardiniens naturliga skönhet medan de bor på ett pittoreskt och exklusivt läge.

Beskrivning
- 600 m2 mellan stallarna och hus
- 280 m2 ofärdig byggnad.
- 50 m2 oberoende stenhus
- 50 m2 stenhus som ska restaureras.
- 5000 m2 produktiv vingård
- Mer kan utvecklas.
- Vingårdar, stall, oraffinerade byggnader och hus kan säljas separat från jordbruksmarken.

Denna jordbruksmark till salu i Castelsardo är en helt unik möjlighet för köpare som söker en lugn och vacker plats att odla, föda upp boskap eller bedriva ekoturism eller vinodling. Med fantastisk utsikt, gott om byggnadsutrymme och rika naturresurser är detta en idealisk investering för dem som vill äga en del av Sardiniens vackra kust.

Vi erbjuder omfattande hjälp, ett förvaltningspaket och personlig projektledning för din investering.
Ta gärna i kontakt med oss. Teamet på Sardinia-inn kommer att vara ivriga att dela med dig mer om fastigheten.

Sök upp oss online, Sardinia-inn.com - webbplats under uppbyggnad- eller kontakta Magnolia här på Zoopla för att vara omdirigeras till våra agenter.

Tänk på att alla avstånd och mått är uppskattade och inte indikerar den exakta platsen för fastigheten av säkerhetsskäl. För detaljerad information om den exakta platsen för fastigheten, vänligen kontakta fastighetskonsulten.

Golv planer

Lower house - House 1

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss