This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Unikt hus med regaltema med pool och stuga

Pretoria,  Gauteng,  Sydafrika
£295 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 4,127 sqft
  • Land Size: 16,000 sqft
  • Ett gymområde som kan användas som ett 4:e sovrum
  • Vacker trädgård & snabb wifi-anslutning med fiber
  • Väggkonst & 5 guldfärgade stenstatyer ingår i priset
  • Huset ligger i ett säkerhetsområde med 24-timmars säkerhetspatrull
  • Takkonst ingår i priset
  • Det finns en mormorslägenhet/stuga som kan generera hyresintäkter
  • Utsökta importerade ljuskronor ingår i priset
  • I ett exklusivt och mycket säkert område
  • Gott om förvaringsutrymme inuti och utanför
  • Ett imponerande hus att underhålla eller det kan göras om till ett pensionat

detaljer

Vackert hus med regaltema med en extra stuga/mormorslägenhet i Pretoria East, Sydafrika:

Upptäck symbolen för ett överdådigt boende i detta extraordinära hem, inbäddat i en exklusiv säkerhetsgård belägen i det prestigefyllda Pretoria East-området av Sydafrika. Spänner över en imponerande fastighetsstorlek på 1487 kvadratmeter eller 16 000 kvadratmeter, och en generös husstorlek på 390 kvadratmeter eller 4197 kvadratmeter, erbjuder denna bostad en verkligt unik och oöverträffad boendeupplevelse med cemcrete-golv.

När du går in på gården välkomnar en pittoresk miljö dig med majestätiska gamla träd och frodig grönska, vilket skapar en fridfull och lugn miljö. Själva huset har tre rymliga sovrum, tillsammans med två lyxiga badrum och tre toaletter. Det stora sovrummet skämmer bort dig med ett påkostat badrum med jacuzzi och dubbeldusch, vilket garanterar den ultimata avkopplingen och komforten. Fördjupa dig i den eleganta atmosfären i köket, prydd med utsökta bänkskivor i granit och sömlöst flytande in i matsalen. Matsalen är förstärkt av handmålade takplattor och en förtrollande ljuskrona, vilket skapar förutsättningar för minnesvärda måltider och sammankomster. Två separata lounger erbjuder mångsidighet och storhet. Den privata loungen, som öppnar upp mot en rymlig innergård, fungerar som ett idealiskt utrymme för att underhålla gäster. Familjeloungen, komplett med en charmig öppen spis och inbyggd skorsten, ger en mysig atmosfär för omhuldade familjestunder och festligheter.

Skäm bort dina sinnen med den fängslande takkonsten, inkapslad i utsmyckade guldfärgade ramar. , och bli fängslad av storheten hos väggkonstramarna i mitten som pryder båda loungerna. De handmålade takplattorna som omger konsten förstärker den palatsliknande atmosfären ytterligare och framkallar en känsla av kunglighet som passar kungligheter. Dina uppskattade gäster kommer att vara i vördnad och känna sig som om de har tagit sig in i Versailles-palatsets storslagenhet. Dessutom öppnar ett mångsidigt hemmakontor/studieområde upp till en härlig innergård genom glasdörrar i fransk stil, och erbjuder en lugn och inspirerande arbetsyta. I anslutning till köket hittar du en flexibel yta som kan användas som ett hemmagym eller enkelt göras om till ytterligare två sovrum eller en ungkarlslägenhet. Oavsett om du väljer att skapa en fristad för avkoppling eller ett underhållningsutrymme som en mansgrotta, är möjligheterna oändliga. Ett bekvämt tvättrum ger gott om utrymme för tvättmaskiner och ytterligare förvaring, medan ett litet linnerum längs sovrumsgången erbjuder praktisk och bekvämlighet.

Stig ut för att omfamna skönheten i den noggrant anlagda gården, utsmyckad. med en fängslande trädgård, en hög lönn och växande äppelträd och livfulla blommor (under vintermånaderna). En charmig damm med blommande gula näckrosor bidrar till förtrollningen. Släpp loss din kreativitet i den expansiva 120 kvadratmeter eller 1290 kvadratmeter stora trädgården på framsidan, så att du kan anpassa och skapa din egen oas. Bakgården har en generös pool, tillsammans med en inbyggd studsmatta för både vuxna och barn. Det genomtänkta tillägget av en stödmur säkerställer husdjurens säkerhet och skiljer dem från poolområdet. Om så önskas kan stödmuren enkelt tas bort.
För att förstärka fastighetens attraktivitet är ett 3 meter gånger 3 meter stort träförråd för all din trädgårdsutrustning och förvaringsbehov. Ytterligare ett förråd beläget inom en av innergårdarna ger ytterligare bekvämlighet och utrymme. En 80 kvadratmeter stor eller 861 kvadratmeter stor mormorslägenhet med ett sovrum ger det här enastående hemets tjusning en utmärkt möjlighet för hyresintäkter eller hyra nära och kära. Denna fristående enhet erbjuder flexibilitet och bekvämlighet med ett bekvämt sovrum, ett vardagsrum, ett kök och matplats i öppen planlösning samt en toalett med dusch. En liten trädgård med tvättlina kompletterar Granny Flat / stuga. Alla sovrum i huset och stugan har inbyggda skåp.

Var säker på att den här egenskapen skyddas av ett högsäkerhetsstängsel som omger huset, med kontrollpanelen bekvämt placerad inuti. Ett larmsystem och 24-timmars privat bevakning som patrullerar gatorna säkerställer en trygg och säker boendemiljö. I det här eftertraktade området kommer du att uppleva en ökad känsla av säkerhet, vilket gör att du kan omfamna sinnesfrid. Läget erbjuder närhet till ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive butiker, gallerior, skolor och mer, allt inom en radie på 5 kilometer. Denna exceptionella bostad erbjuder en unik möjlighet, som kombinerar dess storlek, distinkta tema, utmärkta läge och konkurrenskraftiga pris. Som en extra bonus är den nuvarande ägaren villig att inkludera de 5 magnifika guldfärgade stenstatyerna, tillsammans med deras pelare, som finns i huvudpassagen. Detta säkerställer att du inte behöver investera ytterligare pengar i dekorativa element för att behålla det kungliga temat.

Tänk på den gränslösa potentialen hos denna expansiva fastighet, där din fantasi kan sväva. Det kan utan ansträngning förvandlas till ett pensionat, som fungerar som en lukrativ investering som genererar en stadig inkomstström. Med sitt stora utrymme och oöverträffade funktioner är möjligheterna oändliga. Huset har mycket snabbt wifi och är anslutet till fiber, så du kommer inte ha några problem med internetuppkopplingen.

Dröj inte med att beslagta denna sällsynta pärla, den kommer säkerligen att dra till sig uppmärksamhet snabbt på grund av dess extraordinära lockelse och exceptionella värde. Omfamna möjligheten att ta med din dräkt och ta på dig kronan när du går in i detta residens med kungligt tema som ivrigt väntar på din närvaro.
Boka in en visning nu och förbered dig för att bli förtrollad av storheten och exklusiviteten som väntar dig i detta anmärkningsvärda fast egendom. Om du vill ha mer information, vänligen ring ägaren på +27 635120520. En video av fastigheten finns tillgänglig och kan skickas på whatsapp.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss