Exceptionell investeringsmöjlighet i Mileto

Mileto,  Vibo Valentia,  Calabria,  Italien
€450 000

Sammanfattning

  • bedrooms 8
  • bathroom 6
  • Property Size: 2000 sqm
  • Land Size: 1400 sqm
  • Year built: 1800

detaljer

Enastående värde
Inbäddat i centrum av Mileto, Vibo Valentia, erbjuder denna anmärkningsvärda fastighet en lukrativ investeringsmöjlighet. Bara tjugofem kilometer från Tropeas berömda stränder erbjuder dess strategiska läge en övertygande blandning av urban bekvämlighet och kusttjusning, vilket gör det till en smart investering för kräsna köpare.

Historisk charm med modern potential
Fastigheten, som spänner över cirka 2 000 kvadratmeter, har ett imponerande tvåvåningspalats. Byggnaden har anor från slutet av 1700-talet med efterföljande renoveringar och stoltserar med en blandning av historisk charm och moderna möjligheter. Samtidigt som det bevarar sitt arkitektoniska arv, erbjuder det också stora möjligheter för adaptiv återanvändning för att möta samtida behov.

Rymlig och elegant interiör
Första våningen i fastigheten rymmer två eleganta lägenheter, oberoende men ändå sammankopplade, erbjuder totalt cirka 500 kvadratmeter boyta. Dessutom lägger två stora terrasser till ytterligare 250 kvadratmeter utomhusyta för att njuta av den omgivande utsikten. Interiörerna behåller sin tidstypiska charm, med några fresker i taket fortfarande i utmärkt skick. Bottenvåningen omfattar ca 1300 kvm lager och två garage.

Renovationspotential
Även om strukturen fortfarande är i utmärkt skick med tanke på dess ålder, kräver den betydande renoveringsarbete. Nödvändiga förbättringar inkluderar byte av tak, byte av fönsterarmatur, uppdatering av värmesystem och implementering av värmeisolering. Men 2025 liksom 2024 kommer flera skattelättnader fortfarande att finnas tillgängliga för att avsevärt underlätta renoveringskostnaderna.

Rikligt uteutrymme
Fastigheten ståtar med en innergård med brunn och cirka 1 100 kvadratmeter av byggbar mark. Denna mark, som för närvarande är planterad på olika sätt, erbjuder många utvecklings- och anpassningsmöjligheter.

Ideal för flera användningsområden
Denna fastighet representerar en extraordinär möjlighet för dem som vill kombinera bostad, kontor och kanske till och med kommersiell verksamhet under ett tak. Den enorma byggbara marken öppnar upp för ytterligare möjligheter för alla som söker ytterligare utrymme för entreprenörsdrömmar eller personliga projekt.

Missa inte denna lukrativa investeringsmöjlighet! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Golv planer

Ground Floor First Floor Land Register map

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss