This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Två vackert restaurerade stenstugor

Fougerolles-du-Plessis,  Mayenne,  Pays de la Loire,  frankrike
€199 950

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 120 sqm
  • Land Size: 1560 sqm
  • Två stenbyggda stugor
  • Huvudhus Och Gite
  • Strålande läge med utsikt
  • Fält och trädgårdar
  • Perfekt för semesteruthyrning
  • Vackert restaurerad
  • Nära till lokala bekvämligheter

detaljer

Beläget tillbaka från vägen inom betydande mark, är detta en unik möjlighet att förvärva två vackert inredda och omsorgsfullt restaurerade stenstugor, som har byggts för att erbjuda en förtjusande huvudbostad med fristående semesterboende/semesterhus.

En svepande väg leder till huvudbostaden som består av ett stort vardagsrum med öppen spis och öppen planlösning till ett matkök med integrerade vitvaror. På första våningen finns två sovrum och ett duschrum.

Beläget på tomten och närmar sig färdigställandet, ligger ytterligare ett hus som har totalrenoverats och restaurerats för att erbjuda generöst boende som består av en stor lounge med har öppen spis och område som ska användas som kök, med vidsträckt utsikt över den fantastiska landsbygden. På första våningen finns två stora sovrum och ett badrum med dusch.

Båda fastigheterna ligger inom en stor tomt som sträcker sig till cirka 1560 kvadratmeter (med förbehåll för verifiering). Avstängda från vägen, närmar man sig husen via en svepande vägbana som leder till ett bilställe. Området har en stor uteplats, två skjul och fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden.

'La Godesfresne' och angränsande Gite, ligger fem minuters bilresa från affärerna och restaurangerna i Fougerolles Du Plessis och 15 minuter från Gorron; en fridfull liten marknadsstad som ligger i den oförstörda och traditionella Mayenne-avdelningen. Enligt moderna gränser är staden belägen inom Pays de la Loire-regionen, men Gorron anser sig i många avseenden vara normandisk och verkligen stadens atmosfär och karaktär är typisk för Normandie.

Departement av Mayenne är en del av Pays de la Loire-regionen vid korsningen med Bretagne och resten av Frankrikes inland, departementet är mindre upptäckt än sina grannar och huvudstaden Mayenne och Laval är värda ett besök.

Charmiga byar är utspridda runt om på landsbygden och ger intressant fastighetsjakt, det har länge varit den bortglömda pärlan i nordvästra Frankrike så fastighetspriserna är lägre än i Normandie och Bretagne.

Landskapet erbjuder natur reservat med intressanta platser att besöka, marken är täckt av stora skogar och panoramautsikt över landskapet.

Paris är inte långt heller och från Laval kan du vara i huvudstadens centrum via TGV (höghastighetståg) ) inom 90 minuter. Det är snabbt tillgängligt via flygplatser, tågstationer och motorvägar.

Fastigheterna har kärleksfullt byggts om och restaurerats under de senaste 20 åren av den nuvarande ägaren som är en kvalificerad byggare. Husen skulle idealiskt passa en köpare som letar efter boende, utsedd till högsta standard, perfekt för en stor familj eller huvudhus med separat stuga med potential för semesteruthyrning

Huvudbyggnad
(Cirka 59 kvadrat) meter)

Gå in i fastigheten genom tvåglasdörrar till

Huvudyta - 9,0 x 4,2

Kök

Vackert Utrustad med en rad kvalitetsbeläggningar, beredningsytor, vägg- och underskåp och elektrisk ugn, elektrisk spis och formad fläkt över. Köket har diskbänk och det finns plats för matbord, plats för tvättmaskin, öppen förvaring i undervåningen och öppen planlösning till

Lounge

Ett suveränt utrymme med funktion öppen spis med vedkamin som ger varmvatten och centralvärme. Rummet har synliga takbjälkar, tre radiatorer och trappa som leder till första våningen.

Första våningen Landing

Med trappavsats, fönster med utsikt över trädgården och tillgång till

Sovrum 1
3,0 x 4,5

Med två fönster med vidsträckt utsikt och två radiatorer

Sovrum 2
2,3 x 5,0

Med fönster i Velux-stil och två radiatorer.

Duschrum
1,8 x 2,6

Med låg wc, handfat och inglasad dusch skåp med dusch. Rummet har ett fönster i Velux-stil, gratis kakel och förvaringsskåp med varmvattentank. Kylare och handduksradiator

Separat stuga/Semesteruthyrning/Semesterhus
Cirka 59,5 kvadratmeter

Lounge/matsal
5,1 x 5,6

Ett magnifikt rum med en öppen spis i sten som nås via en dubbelglasad ytterdörr. Två radiatorer och en trappa som leder till första våningen.

Kök
6,5 x 2,2

Köket har inte monterats men det stora utrymmet rymmer enkelt ett utrustat kök med vidsträckt utsikt och dörr som leder till utsidan. Två radiatorer

Till första våningen
Landning med radiator

Sovrum 1
3,8 x 2,5

Två fönster med utsikt över trädgård. Kylare.

Sovrum 2
3,8 x 2,5

Två fönster och radiator.

Badrum
1,9 x 2,2

Med låg wc, handfat och badkar med dusch över. Rummet har fönster, gratis kakel, radiator och handduksradiator

Utanvänd

Båda fastigheterna ligger inom en rejäl tomt som sträcker sig till cirka 1560 kvadratmeter (med förbehåll för verifiering). Avstängda från vägen, närmar man sig husen via en svepande vägbana som leder till ett bilställe. Området har en stor uteplats med utsikt över fältområdet, två skjul och fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden.

Ytterligare anmärkning

Även om det andra huset/giten har byggts om och vackert restaurerad, den säljs i ett ofärdigt skick. Fastigheten har för närvarande inget kök utrustat och kommer att kräva anslutning av gas, vatten och installation av en septiktank. (Ytterligare information om ytterligare arbete som krävs kan erhållas från säljaren)
Notaire avgifter kommer att betalas av köparen i denna försäljning. Eventuella förmedlingsavgifter kommer att betalas av säljaren. Ytterligare förtydliganden om avgifter och avgifter som ska betalas bör verifieras av din juridiska rådgivare och/eller säljaren innan köpet påbörjas.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss